CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PDL: Ponta dezonoreaza Armata romana, sa plece urgent din MApN

0 comentarii / 1748 vizualizări / 30 aprilie 2014

PDL îl acuză pe Victor Ponta că pătează onoarea armatei române prin decizia de a ocupa un birou în ministerul Apărării șiîi cere acestuia, prin intermediul unei declarații politice parlamentare, să evacueze imediat respectivul birou.

”Este inadmisibil şi fără precedent ca primul-ministru să fugă din guvern, cu biroul în spate, doar pentru că în propriul birou nu mai are loc de cohorta de baroni corupţi, mult prea ocupaţi cu traficul de influenţă şi numirile în funcţii publice pe baza carnetului de partid şi a relaţiilor de familie” afirmă, în declarație, deputatul PDL Florin Secară.

”Ce pot spune cu siguranţă este faptul că oriunde s-ar ascunde, Victor Ponta nu o să scape de furia românilor şi nici a baronilor PSD! De aceea, îi cer lui Ponta să plece de urgenţă de la MApN! Ponta nu are niciun drept să dezonoreze Armata Română! Dacă ţine morţiş să îşi mute biroul, îi sugerez să se ducă direct la Grivco! Acolo sunt specialiştii în înscenări, linşaje, turnătorii şi manipulări grosolane.” îi mai transmite premierului deputatul PDL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998