CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PDL vrea ”stergerea” urmelor? Frunzaverde cere guvern de uniune nationala

0 comentarii / 1332 vizualizări / 14 iulie 2010

Singura soluţie viabilă pentru România, în acest moment, o reprezintă un Guvern de uniune naţională, a declarat azi vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde.

Acesta susţine, pentru Agerpres, că România traversează o criză politică, ”indiferent cât încearcă unii să o cosmetizeze într-o formă sau alta”, şi, de multe ori, justifică faptul că această criză nu ar exista, prin obţinerea unui ”vot chinuit” în Parlament.

Sorin Frunzăverde este de părere că trebuie să existe un Guvern care să se bazeze pe o majoritate confortabilă, solidă, în Parlament, iar acest lucru se poate face prin două modalităţi.
”Prin alegeri anticipate, ori acest lucru nu este posibil acum. Suntem în criză, avem această relaţie cu Fondul Monetar Internaţional, care presupune rigorile pe care toată lumea le cunoaşte. În plus, nici nu e cazul, pentru că prea am traversat un interminabil şir de scrutine. A doua variantă, însă, eu cred că, dacă ne gândim la responsabilitatea clasei politice, ar putea să fie fezabilă. Este vorba de un Guvern de largă reprezentare naţională sau un Guvern de uniune naţională, care, evident se bazează pe o majoritate parlamentară foarte solidă şi care ar trebui să scoată România din criză”, a declarat Sorin Frunzăverde.

Frunzăverde spune că un guvern de uniune naţională ar elimina toate scandalurile politice.
”Un Guvern de uniune naţională ar elimina, din start, şi toate nemulţumirile, gâlcevile şi scandalurile la care asistăm în permanenţă”, a mai precizat Sorin Frunzăverde.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998