CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Pe cine inteapa Elena Udrea?

5 comentarii / 4587 vizualizări / 4 februarie 2022

Fostul ministru al Dezvoltării a postat azi,pe Facebook, de ziua partenerului său, Adrian Alexandrov, un mesaj interesant:

 

Spunem interesant pentru că 70 de ani e vîrsta pe care a împlinit-o recent fostul ei șef, Traian Băsescu. ☺ (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Sekuritatea odioasa se distreaza…

  2. Scrie, madam, cât mai poți, că la pârnaie nu te lasă cu Facebook…

  3. stati linistiti, Elena ramane mereu tanara, frumoasa si mai ales libera. A avut ea grija si fostul ei sef sa se asigure de acest lucru!

  4. NU ADUCE ANUL, CE ADUCE CEASUL. O SA FACA PUSCARIE SI DACA VINE REGELE MIHAI I PRESEDINTE…NU S-A VAZUT O CURVA A UNUI POLITICIAN ASA LACOMA…CAT SA TRAIASCA SI PROTECTORII EI?! MAI UN COVID. MAI UN INFARCT, MAI UN DECES SUBIT…VAI DE CEL CE SE BAZEAZA PE CAPETENIILE OAMENILOR! A FACUT ZDREANTA COMBINATII CU PATZAICHIN…NEMA..CU HAGI..A LASAT-O IN FRUNZA EI, CU NADIA COMANECI( EA FIIND SI ELENA) CU RUXANDRA DRAGOMIR, CAT VAMUIA LUMEA CU DANIEL DRAGOMIR, DUPA CE A CAZUT AVIONUL CU CORUL ALEXANDROV, FUTACII CURVEI I-AU RANDUIT UN ALEXANDROV…CA POATE ARE ALEA 160 DE VIETI DIN MAREA NEAGRA. P SECUNDA NU SE GANDESTE PANARAMA LA FIICA EI, NASCUTA IN 20 SEPTEMBRIE…DE ZIUA LUI PONTA…VRAJITORIE TIGANEASCA SI DRACII CAT TOATA VIATA EI. NEBUNA SE CREDE SINGURA PE TARLA SI CA NU STA NIMENI IMPOTRIVA EI….DE DUMNEZEU EA NU A AUZIT…URCA TREPTELE LA BISERICA PE LA POPI, PANA AU CAZUT SI EI IN CAP…LEANO, FA…TOT PUSCARIA ESTE INCORONAREA TA! DACA NU TU, ATUNCI FIE-TA TREBUIE SA ITI ACHITE DATORIILE…JAFUL, TOCURILE PANTOFILOR…
    TOPIRLANCA DE BUZAU SI CHIORUL DE CIRESICA….BLESTEMATI SA FITI CU SARACIA SI RUINA…

  5. Doi mizerabili.Si o penibila. Ea cu Băsescu au controlat si au jefuit Țara. Inca mai suferă ca ăsta nu a luat-o de nevasta si crede ca il face gelos cu un pișpirel cu care se afișeaza ea de sanchi. Dar ea cu cati ani e mai mare decat ”iubitul meu” ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998