CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pe la mese, pe sub mese

0 comentarii / 1784 vizualizări / 25 martie 2013

La scurt timp dupa ce Traian Basescu a declarat ritos ca isi alege singur masa la care va sta, un curent politic periculos a fost declansat. Se vorbeste, iata, de o noua suspendare a presedintelui. Fara doar si poate, o asemenea masura ar reprezenta un atentat la statul de drept. Pentru ca ar distruge cea mai rezistenta fibra a natiunii romane. Cea reprezentata de umor. Victor Ponta, chiar daca spune ca nu este un analist politic, are dreptate. Pedistii, pedelistii si cum s-or mai numi ei trebuie lasati in pace. Iar noi, la randul nostru, sa fim lasati in pace pentru a putea urmari in liniste spectacolul.
Este foarte interesant, de pilda, de vazut pe la ce mese se va rataci Traian Basescu pana cand va alege. Umbland asa printre mese, locatarul de la Cotroceni ar trebui sa se fereasca de coaja de banana. Pentru ca, Doamne fereste, sa nu isi continue cumva cautarea patinand pe sub mese.
Doamnei Udrea i se spune Woodrea. E banuita ca face vraji. Sunt cetateni animati de buna-cedinta care il trimit pe Vasile Blaga la Jose Manuel Barroso. Sa-i dea acesta cele 11 porunci ale pactului de coabitare cu Traian Basescu. Altii solicita de urgenta un desant al lui Philip Gordon, pentru a rezolva, cum stie el mai bine, criza de la Bucuresti.
Sunt romani de buna-credinta care isi exprima ingrijorarea cum ca votul de la Congresul PDL a fost influentat de comunistii de la Moscova, grupati in jurul site-ului Vocea Rusiei, care vor sa ne scoata din Europa. Altii spun ca nu. Ca actioneaza o forta interna malefica, strans unita in jurul lui Dan Voiculescu si al Antenei 3.
Pana cand Elena Udrea va avea unde sa-si depuna plangerile – pentru ca, pana una alta, comisia de contestatii a Congresului PDL a fost desfiintata, pe motiv ca alegerile au fost perfect corecte, si nu imperfect corecte – sau pana cand se va ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie sau la o solutie a Curtii Constitutionale a Romaniei, sunt tot mai insistente sugestiile in sensul unui juramant pe Biblie. Cei aproape 5.000 de participanti la Congres ar trebui cautati de procurorii de la DNA si siliti sa jure pe Biblie si pe capota unor masini cu girofar ca nu au votat-o pe frumoasa doamna Elena Udrea. Sa jure si Blaga!
Este pacat ca s-a terminat acest congres prea devreme. Inainte de a sosi rezultatele votului din diaspora. Inainte ca domnul Baconschi sa apuce sa-i suie intr-un charter pe mascaricii de la Paris, posesori si purtatori de masti. Daca am mai fi asteptat putin, acelasi domn Baconschi putea pune la punct si votul prin corespondenta. Ar fi castigat pisicuta impotriva buldogului cu 99 la suta.
Acum, nadejdea omului care umbla pe la mese, pe sub mese ar putea fi ori acel Mihail Neamtu, care juca scena balconului impreuna cu Macovei la mansarda garajului suspendarii, ori chiar Ioana Basescu, care a inscris “Miscarea Populara” la tribunal, intemeind astfel partidul de familie. Nu va grabiti cu suspendarea! Lasati omul sa umble printre mese, pe sub mese. (Sorin Rosca Stanescu)

Sursa: CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998