CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Pedelistii s-au saturat de ministrii lui Boc: se cer 4-5 capete

0 comentarii / 1234 vizualizări / 26 august 2010

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine, într-o declaraţie pentru RFI, că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin patru-cinci miniştri.

” E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală , care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate”, afirmă Ioan Oltean, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, el se declară nemulţumit de modul în care miniştrii Şeitan şi Vlădescu au gestionat situaţia care a condus la aglomeraţia de la ghişeele unde persoanele care câştigă din drepturi de autor depun declaraţiile de venit.

Oltean nu are de făcut reproşuri, în acest subiect, Guvernului în ansamblu, ci doar miniştrilor Muncii şi Finanţelor, potrivit RFI.

„Nu aş reproşa Guvernului, aş reproşa în mod evident celor doi miniştri care gestionează şi ar fi trebuit să gestioneze acest domeniu. Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc, această situaţie şi dacă ea într-adevăr aşa se întâmplă în realitate, atunci nemulţumirea mea creşte în ceea ce priveşte modul în care cei doi miniştri au gestionat această problemă atât de importantă”, spune Oltean.

Vicepreşedintele PDL susţine că problema depunerii declaraţiilor de venituri în cazul drepturilor de autor ar fi trebuit gestionată mai bine. „Această activitate care viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita atâta tensiune şi atâta nemulţumire cât s-a creat zilele acestea”, susţine Oltean.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998