CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pedofilia și homosexualitatea, politică de stat în Germania

0 comentarii / 1396 vizualizări / 25 iulie 2021

O istorie sinistră, abominabilă, prezentată de mai mult timp în presă, a fost ignorată de opinia publică. În Germania a fost orchestrat un experiment sinistru, actorii principali fiind pedofili, unii dintre ei homosexuali, și copii orfani. Iar lucrurile au ieșit la iveală după mai bine de 30 de ani. Avem de-a face cu un Mengele reîncarnat și cu o primă formă a #reziștilor de tip neomarxist.
În Germania, în urmă cu câteva decenii, ca reacție la staționarea pe teritoriul țării a trupelor americane și a amenințării cu un război nuclear, care în perioada Războiului Rece ar fi lovit cu prioritate Berlinul, a fost creat un așa-numit Partid Verde. A fost excrescența unei mișcări de tip #rezist, dominată de neomarxiști. Foarte asemănătoare acea mișcare cu partidele neomarxiste de azi, proiecții ale acelorași mișcări de tip #rezist. În plan ideologic, Partidul Verde promova o schimbare fundamentală de paradigmă în relațiile sociale. Erau condamnate așa-zisele norme învechite de conduită morală. Norma fundamentală fiind aceea că o familie este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie și trăiește după un set întreg de reguli, între care un loc important îl ocupă protecția minorilor. Verzii au dat de pământ cu toate aceste reguli. Și au început să-i imprime societății germane de atunci alte formule de existență. Pe acest eșafodaj ideologic a apărut și sinistrul experiment legat de încredințarea unor copii orfani unor pedofili. Cel care a pus în operă această nouă „filozofie”, a fost un așa-zis savant, Helmut Kentler, care, cu aprobarea autorităților de la Berlin, a trecut la fapte. Pornind de la premiza că pedofilii, homosexuali sau nu, sunt persoane de bună calitate și care pot dezvolta o afectivitate accentuată, în baza acestui program, copii ai străzii din Germania au fost încredințați spre adopție unor asemenea personaje. Care, atenție, au fost și finanțate în acest scop, pornindu-se de la premiza că ele, dedicându-se creșterii acestor copii și întreținând cu aceștia relații sexuale, aduc o veritabilă binefacere societății.
După ani de zile, unele victime au relatat cu lux de amănunte copilăria și viața sinistră care le-a fost astfel hărăzită în numele unor principii care au călcat în picioare tradițiile creștine ale lumii civilizate. Mă refer la creștinism, pentru că Germania se pretinde a fi eminamente un stat creștin.
Ancheta declanșată în urma uriașului scandal din Germania se desfășoară cu mare dificultate. Neomarxiștii și prozeliții acestui nou Menghele au șters o parte dintre urme, în complicitate cu autoritățile de la Berlin, implicate și ele în mod criminal în sinistrul experiment. Până la finalizare însă, ar fi bine ca, reflectând asupra acestei mega-tragedii, să devenim conștienți asupra nocivității extraordinare, pe care o tumoare de tip politic și ideologic, foarte asemănătoare neomarxismului european de azi, o poate prezenta. La fel cum somnul rațiunii naște monștri, și dorința unora, din păcate din ce în ce mai mulți, de la nivelul birocrației de la Bruxelles, poate genera efecte perverse. Să rămânem așadar intoleranți în ceea ce privește pedofilia, să fim toleranți în raport cu homosexualii și transsexualii, dar să nu admitem sub nicio formă ca o asemenea minoritate să domine majoritatea și să răstoarne regulile după care ființează omenirea de mii de ani. Să fim conștienți că intoleranța manifestată de la cel mai înalt nivel al Parlamentului și Comisiei Europene împotriva unor guverne sau parlamente naționale, care instituie garanții asupra respectării, în spiritul tradițiilor, a unor norme sociale, poate deveni la fel de periculoasă, dacă nu chiar mai periculoasă decât experimentul german. Și să ne punem măcar o singură întrebare: în ce spirit va fi educat și cum va trăi de fapt un copil adoptat de un cuplu homosexual sau chiar născut în interiorul unui asemenea cuplu? (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998