CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pedofilul cu trese si Brigada Rutiera – cuibul ”imaculatilor”

1 comentariu / 4956 vizualizări / 8 ianuarie 2018

În București există o instituție extrem de importantă pentru bunul mers al lucrurilor, cel puțin la nivelul cetățeanului. Se cheamă Brigada Rutieră. Ea are un șef, pe nume Victor Gâlceavă, comisar șef de poliție (colonel, pe stil vechi). Victor Gâlceavă are o soție, avocata Ileana Gâlceavă.

Prin 2010, presa relata că avocata Ileana Gâlceava era acuzată, alături de soțul ei, Victor Gâlceava, polițist rutier în cadrul IPJ Ilfov, de constituirea unui grup organizat care racola persoane aflate în cercetare la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție. În urmă cu aproximativ un an, la DNAse prezentaseră mai mulți denunțători care au declarat că i-au înmânat avocatei Gâlceava diverse sume de bani în vederea exercitării unui trafic de influență pentru obținerea unor soluții favorabile în dosarele care se aflau în faza de cercetare la nivelul poliției sau care ajunseseră deja pe masă procurorilor din Buftea. La capătul rețelei, spuneau surse judiciare, se afla prim-procurorul Nelu Carpen, la care ar fi ajuns o parte din sumele de bani.

Avocata Ileana Gâlceavă mai avea la activ și un dosar penal pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, după ce, în 2009, a lovit cu mașina un motociclist, în vârsta de 19 ani. Victima, Alin Florentin Răcea, avea 19 ani și a murit în urmă impactului. Avocata a fugit de la locul accidentului. Cazul a fost cercetat, inițial, de către Poliția Rutieră Ilfov, unde lucra soțul avocatei, subofițerul Victor Gâlceava.

În scandalul ”Carpen”, anchetat de DNA, doamna Gâlceavă a încasat trei ani de închisoare cu executare, presa relatînd și faptul că ea ar fi fost amanta procurorului condamnat, cei doi făcînd sex chiar în biroul lui.

Cu toată ancheta DNA asupra sa și a condamnării soției, Victor Gîlceavă a fost promovat, în mandatul guvernului Cioloș și al miniștrilor de Interne Petre Tobă și Dragoș Tudorache, în înalta poziție de șef al Brigăzii Rutiere Prahova.

Mai apoi, a fost adus la București, decorat și promovat șef la Brigada Rutieră din Capitală.

După socotelile noastre, soția sa trebuia să părăsească pușcăria cel mai tîrziu în toamna trecută.

Cam așa arată CV-ul șefului de la Brigada Rutieră.

Presa zilei de azi se miră că pedofilul care a speriat orașul e chiar polițist, angajat al respectivei brigăzi, și că proprii camarazi au cam ezitat mai înainte de a-l preda.

Ce e așa ieșit din comun de se miră, oare? La așa conducători, așa angajați. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Acest articol ilustreaza perfect situatia din toate institutiile publice romanesti:un amestec gretos de coruptie, incompetenta , cumatrii si amantlacuri!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998