CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pentru PD-L, diferenta dintre diavol si Dumnezeu nu exista

0 comentarii / 1628 vizualizări / 29 iulie 2011

Partidul Democrat Liberal se conduce dupa un percept cu care eu, unul, nu pot fi de acord. Si anume ca diferenta dintre Dumnezeu si diavol este doar PR. O simpla chestiune de imagine. Dovada ca asa stau lucrurile, in ceea ce priveste partidul care guverneaza, este si nebunia declansata in jurul votului prin corespondenta. Un proiect ticalos greu, daca nu chiar imposibil de realizat, dar care transforma Ministerul de Externe, o institutie publica, intr-o masina de propaganda electorala in favoarea PD-L.
M-am mai referit si probabil ma voi mai referi la votul prin corespondenta. Care, in esenta lui, este un proiect de furt electoral prin corespondenta. Parintele spiritual este Teodor Baconschi. Acesta a mai furat o data, la campania prezidentiala, cand era ambasador al Romaniei la Paris, numit in aceasta functie de Presedintele Traian Basescu, in timpul primului sau mandat. Dovada furtului sta in aritmetica. Romanii din Paris nu puteau vota in zece secunde, respectand formalitatile care trebuiau facute in cazul fiecarui cetatean. Atunci a fost vorba de circa 100.000 de voturi care, de altfel, au si facut diferenta dintre cei doi candidati. Apoi Baconschi a fost rasplatit cu functia de ministru de Externe. Mandatul sau coincide cu perioada in care Romania, ca stat, este mai izolata decat oricand si, ceea ce este mai grav, s-au deteriorat pentru mult timp relatiile cu toate marile puteri.
Dar ce importanta are? Esential este ca PD-L sa mai stea o tura la putere. Pentru ca presedintele-jucator sa-si poata duce pana la capat mandatul si apoi, dupa modelul Putin-Medvedev, sa preia si Executivul, in calitate de prim-ministru. Asa ca domnul Baconschi a pus la cale o frauda majora. In legatura cu care, culmea, l-a scapat gura pe fanfaron, in plin congres PD-L, cand s-a si autodenuntat. Dar nici autodenuntul nu conteaza. Cum nu a contat nici furtul filmat de voturi din Parlamentul Romaniei, chiar daca DNA s-a compromis, astfel, definitiv.(Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998