CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pina si sobra Deutsche Welle: Liderii opozitiei de la Bucuresti – ”Blaga si Bleaga”

4 comentarii / 3440 vizualizări / 20 octombrie 2015

”Cum a reuşit puterea de la Bucureşti să propulseze statul român în poziţia de recordmen absolut – nu doar pe Bătrânul Continent, ci mult dincolo de frontierele europene – în cursa pentru titlul de campion în materie de indecenţă morală şi politică?” se întreabă analiștii Deutsche Welle, într-un articol recent.

”Simplu. I s-a permis şi a permis (sistemul şi clasa politică fiind incapabile, de ani de zile, să împiedice) adăstarea la şefia guvernului a unui inculpat plagiator, secondat, vai, de alt plagiator. Cel din urmă, iată, mimează „interesul naţional”, dar nu-i decât un jalnic traseist, expert în a tranzacţiona puterea cu sprijinul foştilor stâlpi ai comunismului naţionalist şi ai postcomunismului atotbiruitor.Ponta s-a văzut autorizat să supravieţuiască la timonă fiindcă opoziţia, în frunte cu „Blaga şi cu Bleaga” cum li s-a spus, nu tocmai neîntemeiat, în varii reţele de socializare, liderilor PNL, alimentează tot mai aprig sentimentul unui blat neruşinat şi nesfârşit cu dregătorii de la cârmă. Şi fiindcă populaţia României nu se arată încă în măsură să se mobilizeze în masă contra stăpânilor împărăţiei indecenţei”. (Mai mult aici)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. „Blaga si Bleaga”, haz de necaz.

    • Omg. how come i’ve never heard of this??? i mean i’m one of you partners in cbnlbiug crime!! Not sure if you take requests but the phrase VDAs will need to appear in ur post on Rules to Clubbing.

  2. E un articol platit de „baietii cu ochi albastri„!

  3. Ben Amiati cam pierdut bunul oibeci de a comenta cum a fost intalnirea si care cum a mai facut vreun spagat, a mai dat vreo duma, a mai executat vreun flick flack.pai, nu?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998