CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Pitipoance la duba – atac subliminal la imaginea Elenei Udrea?

0 comentarii / 3045 vizualizări / 5 februarie 2015

Că procurorii au ajuns să emită direct mandate de aducere pentru grei ai politicii aflați în anchete, sărind peste procedura uzuală a citării simple, ar mai fi de înțeles, cît de cît. Cînd aceeași procedură se aplică și unor pițipoance din showbiz, automat se ridică întrebarea dacă nu cumva asistăm la un joc diabolic de imagine.

Simona Traşcă şi Daniela Crudu, două prezențe constante în studiourile emisiunilor tabloide dinspre miezul nopții, au fost săltate cu mandat şi duse la audieri într-un dosar de proxenetism, potrivit Rtv. Cele doua au fost duse cu duba la Secţia 19 pentru a da declaraţii într-un dosar de proxenetism. Vedetele sunt audiate în calitate de martori într-un dosar în care se fac investigaţii de prostituţie şi proxenetism.

Că ”vedete” de acest calibru sunt implicate, adesea, în afaceri de alcov în afara televiziunilor nu mai e, demult, un secret, pentru nimeni,
Faptul că problema e pusă, în fine, pe masa organelor și încă în acest moment, cînd asistăm la o campanie anticorupție de mare greutate poate fi o banală coincidență.

La fel de bine, însă, ar putea fi o abilă manevră de imagine a unor sforari din laboratoare sus-puse.

Unii interesați, să zicem, ca informațiile și imaginile din scandalul Cruduța/Trașcă să se împletească armonios, în presa zilelor următoare, cu cele privind-o pe Elena Udrea. Tot blondă și ea. Tot sexy.
Un mesaj subliminal perfid, dar eficient, probabil. O manevră care s-a mai aplicat și în alte dăți. Prietenii știu de ce…(B.T.I.)

 

 

foto: www.expresspress.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998