CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Planeta mai are un salvator: E nevoie de un efort internațional ca să combatem dezinformarea și propaganda!

3 comentarii / 2339 vizualizări / 2 septembrie 2022

Dacă fostul Nicolae își făcuse o marotă din combaterea înarmării la nivel global, cel actual intră în lupta împotriva dezinformării și propagandei. Nicolae Ciucă, această Greta Thunberg a combaterii dezinformării, afirmă, astfel, că e nevoie musai de un efort internațional pentru a combate intoxicările, în numele stabilității planetare.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, azi, potrivit News.ro, în conferinţa ”New Security Center – Black Sea and Balkans Security Forum”, următoarele:

”Au fost probleme pe care le-am resimţit pe propria piele, nu mă refer la persoane ci la o serie întreagă de ţări ţintă care au fost supuse acestor atacuri propagandistice, de dezinformare, de neinformare, de inducere în eroare, de influenţare a deciziei, inclusiv a deciziei politice şi ceea ce este cel mai grav este influenţarea percepţiei publice, pe care foarte greu reuşeşti după aceea să o combaţi şi să o aduci la adevăr(…)

Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă de timp ne demonstrează că suntem cu cel puţin un pas în urma acţiunilor de dezinformare şi propagandă. Deci, este nevoie, cred, de un efort comun, transparent astfel încât să putem să fim în măsură să asigurăm protecţia cetăţenilor, pentru că aici nu este vorba de protecţia unui guvern sau a unei instituţii, ci este vorba de protecţia cetăţenilor, este vorba despre protecţia şi securitatea, stabilitatea unei ţări, care într-un final trebuie să aibă o soluţie. Nu am soluţia, în momentul de faţă, nu cred că o are nimeni, s-a încercat la toate forurile şi la toate structurile, naţionale şi internaţionale. Cred că este nevoie de un efort naţional cât şi de unul internaţional, pentru o soluţie care este cât se poate de necesară, pentru că vedem efectele acţiunilor de propagandă şi dezinformare” a mai spus premierul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. La ce propaganda te referi bai oaie ? La propaganda provax, proukr, progreenenergy, prolacustegreieriviermi ? Hai siktir porcule !

  • +1

   Nu conteaza ce zice Nick Ciuca, el este un sclav, un tradator nenorocit penal care citeste de pe prompter.

  • Se refera la minciunile statului roman privind ajutorul „umanitar” dat Ucrainei. Cica dam doar perne si ciorapi….. in timp ce ucrainienii incarca obuze romanesti de 122 mm in tunurile lor. Si se mai si vede in poze ca sunt fabricate in 2022.
   Guvernul roman este cea mai mincinoasa entitate din spatiul romanesc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998