CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Plingere-bomba la DNA: PNL a falsificat semnaturi pentru candidatii din Bucuresti

4 comentarii / 15019 vizualizări / 3 mai 2016

Mișcarea civică Inițiativa România a depus astăzi la DNA un set de 25 de pagini cu nume și date personale folosite de reprezentanți ai PNL pentru falsificarea unor semnături pe listele de susținere a candidaților la alegerile locale din București.

”Persoana care ne-a pus la dispoziție aceste tabele a fost solicitată de reprezentanți ai PNL, care se ocupau cu strânsul de semnături, să copieze nume cu nume de pe respectivele foi și să le treacă în tabelul cu semnături de susținere pentru candidații PNL, după care să semneze în dreptul fiecărui nume. Practic, să falsifice semnături. Persoana în cauză este de acord să fie citată ca martor într-o eventuală anchetă a DNA” se arată într-un comunicat al IN.

”Atragem atenția asupra fenomenului falsificării semnăturilor pe listele de susținere prin folosirea registrului electoral, a listelor de membri de partid sau a listelor mai vechi de candidați. Noile liste de susținători pot fi completate fără acordul persoanei și cu falsificarea semnăturilor.

Încurajăm persoanele care au cunoștință de fapte similare celor descrise mai sus să informeze Direcția Națională Anticorupție” se mai arată în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. se pare ca de psd nu se ia nimeni

  2. De PSD-isti se iau puincuritii lui Base.

  3. Fac ce stiu mai bine ..sa fure si sa santajeze!!

  4. probabil ca toate partidele au facut chestii de astea, falsuri, sa vina doamna Codruta sa aresteze pe toata lumea, dupa ce lichideaza A3, ca nu se mai poate domnule, adica fara o dictatura, indiferent a cui specimen, unde ajungem monser???!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998