CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PMP, atac furibund la PNL-USR/PLUS: ”Lasati-ne cu ipocrizia asta si cu salvarea Bucurestiului”

2 comentarii / 1985 vizualizări / 22 septembrie 2020

Eugen Tomac, liderul PMP, declanșează un atac extrem de dur la adresa alianței PNL-USR/PLUS î ultima săptămînă de campanie, profețind un eșec al acesteia la București, unul imputabil strict liderilor acestor partide, care au refuzat cooptarea popularilor într-o mare alianță a dreptei.

„Cine consideră eşecul lor vina noastră n-a înţeles absolut nimic (…). Le-am solicitat personal liderilor PNL şi USR să facem front comun şi să adunăm voturile necesare. Nici că le-a păsat. Ei şi-au văzut de drum, iar astăzi, deşi au decis că nu vor PMP în alianţă, ne atacă în mod disperat şi ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovaţi”, a scris Tomac, azi, pe Facebook.
„Am avertizat de la început: nu ne subestimaţi! Când USR nu ştia cum să scape de candidatura lui Nicuşor, noi am fost acolo unde trebuia, iar toţi cei care azi îi plâng de milă îl împingeau pe scări. Lăsaţi-ne cu ipocrizia asta şi cu salvarea Bucureştiului”, spune liderul PMP. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Bazinul electoral al PMP nu prea contează la alegerile locale chiar dacă Securitatea scrie pe toți pereții că Basarabia e România.

  2. Tolomac asta de ce plm nu se duce inapoi la ai lui? Sa ii învețe politica pe moldovenii lui? A, nu exista un pitic porno cu un ifn sa ii dea bani cu dobândă de rahat! Sârma vierme! Sârmă!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998