CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

PMP cheama romanii din Italia acasa: ”Aici riscul de coronavirus e mai mic”

3 comentarii / 2696 vizualizări / 1 martie 2020

Parlamentarii partidului lui Traian Băsescu fac apel, prin intermediul unei declarații politice, la românii din Italia să revină acasă, pentru că riscul de contaminare cu coronavirus ”ar fi mai mic”.

”Astăzi îmi exprim toată solidaritatea faţă de bistriţenii plecaţi de acasă, la muncă, în Italia, prinşi, fără voia lor, în capcana epidemiei de Coronavirus, care a dus la pierderea de vieţi omeneşti şi la punerea sub carantină a mai multor oraşe.” afirmă deputatul PMP Ionuț Simionca în declarația parlamentară.

 

”Românii din Italia au tot dreptul să vină acasă, unde riscul de expunere la Coronavirus este mai mic”

”Nimic nu mă bucură mai mult, în aceste zile, decât să aud la ştiri că nu există victime sau suspecţi printre români, nici în Nordul Italiei şi nici acasă, în ţară. Pericolul însă nu a trecut, motiv pentru care cer autorităţilor române să acţioneze cu fermitate pentru limitarea răspândirii Coronavirusului şi pentru protecţia românilor, oriunde s-ar afla ei. În opinia mea, românii din Italia au tot dreptul să vină acasă, unde riscul de expunere la Coronavirus este mai mic. Vă asigur că niciunul dintre românii plecaţi la muncă în străinătate, pentru a aduce bunăstare familiilor lor din ţară, nu ar vrea să îşi îmbolnăvească mama, soţia sau copiii din România. Tocmai de aceea, statul român trebuie să intre în dialog cu aceştia şi să le ofere informaţii şi să impună reguli la intrarea în ţară, astfel încât extinderea epidemiei să nu fie posibilă.” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. RO SRL – tara experimentelor de negandit in alte parti!

  2. Tara asta e condamnata si nu va mai scapa de la disparitie !

  3. De ce sa vina acasa? Au plecat „la mai bine”. Sa stea acolo unde sunt , ca e bine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998