CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

PNL acuza: dezastru administrativ in sectorul 1

3 comentarii / 2273 vizualizări / 25 ianuarie 2019

Primăria sectorului 1, condusă de pesedistul Dan Tudorache e supusă unui tir sever de acuzații din partea liberalilor, care susțin că edilul nu a fost capabil nici măcar să cheltuie banii din buget în 2018: ”Investițiile sunt zero, transparența este zero, eficiență este zero, competența este zero” se arată într-un comunicat semnat de vicepreședintele PNL sector 1, Violeta Alexandru.

”Cu un buget de 1,4 miliarde lei în 2018 incapabil să îl cheltuiască în mod eficient, Primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a împrumutat pe plan intern și extern aproape 20 milioane de lei pentru servicii în domeniul locuințelor și dezvoltării comunale. Nu se vede nimic.
Primăria condusă de Tudorache nu accesează fonduri europene și reabilitarea termică a locuințelor nu s-a finalizat nici în prezent. În anul 2018, niciun bloc din cele 180 rămase nu au fost reabilitate. În momentul în care a devenit primar, documentația pentru reabilitarea ultimei tranșe de blocuri era finalizată, licitația era încărcată în SEAP de fosta administrație, iar la 3 ani distanță nu s-a anvelopat niciun bloc din cele 180. Totodată, primăria nu a finalizat, așa cum a promis, cartierul de locuințe sociale Odăi, păcălind practic, cu încă un an, cele 769 de persoane care se califică și așteaptă să primească locuințe sociale” se mai arată în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. In traducere: Foame mare la PNL sector 1! Tudorache a stricat niste smenuri ale unora din fosta administratie locala legate de „reabilitarea termica” si de constructia de locuinte sociale.

  2. gruparea de crima organizata socio economica PDL/PNL/IOHANNIS stie doar sa faca mahala impotriva altor politicieni, sa acuze, sa ameninte si sa instige teroristii #rezist impotriva autoritatii spatului de drept romanesc, asa cum a fost si amenintarea cu moartea a ministrului justitiei cu vopsea rosie/sange , cu cutite , , de care s-a bucurat atat PDL/PNL cat si Iohannis personal.

  3. Mi-e scarba !PNL acuza dar nu prezinta si acte doveditoare, practicand astfel o veche metoda securista de manipulare, aceea de a spune orice tampenie ca tot ramane ceva in mintea statuta a unora.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998