CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL, acuzat ca isi sincronizeaza actiunile politice cu DNA

2 comentarii / 2333 vizualizări / 14 octombrie 2015

Comportamentul PNL-ului din ultima perioadă arată multă manipulare, iresponsabilitate politică şi lipsă de respect faţă de toţi alegătorii români, inclusiv de cei din diaspora. Acuzația vine din partea PSD, prin intermediul deputatului Sorin Avram Iacoban, care spune, într-o declarație parlamentară, că liberalii își sincronizeazî acțiunile cu procurorii DNA.

”Am căutat să înţelegem de ce PNL-ul împiedică în mod repetat procesul legislativ la Comisia de cod electoral, în ceea ce priveşte Legea votului prin corespondenţă” afirmă Iacoban.

”Se pare că opoziţia uzează de această tactică pentru a fi în consonanţă cu acţiunile DNA-ului care are în derulare o anchetă având ca obiect respectarea dreptului la vot la scrutinul prezidenţial, ratarea, însă, a unui obiectiv asumat de preşedintele României putând să creeze o emoţie publică şi o situaţie specială de vinovăţie publică pentru unii politicieni. Şi cum interesul politic primează interesului cetăţenilor, PNL preferă să bifeze acest scenariu tragico-comic, doar pentru a crea un posibil prejudiciu legal mai mare alegătorilor din diaspora, prejudiciu care să catalizeze acţiunile instituţiei amintite mai sus” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. si? de ce nu se opreste psd-ul din furat?

  2. Au invatat ceva de la Basescu…asa se face politica, sub teroarea temnitei

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998