CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL – atac dur la Ciolos: ”Ca premier a avut o agenda dubla”

4 comentarii / 2934 vizualizări / 13 ianuarie 2019

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, l-a acuzat, azi, pe Dacian Cioloş că a avut o agendă dublă în perioada cât a fost premier al României, în condiţiile în care a menţinut oameni ai PSD în funcţii guvernamentale cheie, deşi liberalii i-au oferit toate fiuncţiile, mai puţin pe cea de preşedinte.

Fiecare în viaţa asta cum îşi aşterne aşa doarme. Mi-aş fi dorit mult ca Dacian Cioloş să fi fost membru al PNL, i s-au oferit toate funcţiile mai puţin cea de preşedinte, care trebuia să fie rezultatul poporului liberal. A avut posibilitatea de a veni în interiorul PNL, partid care i-a dat toate funcţiile numite pe care le-a avut, că nu a avut niciuna câştigată în urma unui scrutin electoral – secretar de stat în Ministerul Agricuturii, ministru al Agriculturii, comisar european. PNL l-a susţinut şi pentru funcţia de premier, aflând azi că avea o agendă dublă, că se bucura de susţinerea PSD, oferindu-le facilităţi în structurile guvernamentale, vom vorbi cum au fost menţinuţi oameni ai PSD de domnul Cioloş în funcţii guvernamentale cheie de decizie. (…) Dacă azi vine şi spune că are experienţă la nivel european şi candidează la europarlamentare să nu uite că aceasta i-a dat-o PNL, nu altcineva”, a spus Buda, conform Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Canibali politici.

  2. Motivul atacului lui Buda trebuie cautat in lista de candidati ai PNL la europarlamentare. Restul e pierdere de vreme

    • ciolos e o scarba care vrea sa candideze la prezidentiale luandu-i astfel cateva procente, in beneficiul psd. amandoi sunt tacuti, insa macar iohannis are fatza de presedinte, nu ca ciupitul mascul omega ciolos

  3. Buda asta parca acum a aterizat in Romania !!! Zice ca functia lui Ciolosi i-a dat-o PNL !!?? A uitat ca PDL -ul i-a dat functia , iar el era membru PDL ! Spune ca a mentiunt oamenii PSD-ului in guvern dar uita sa spuna ca daca PSD -ul nu ar vi votat guvernul Ciolosi nu ar fi existat !!! Tare Buda asta !!! tare politician !!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998