CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

PNL atacă în Parlament dezastrul din fotbal: Trebuie măsuri eficiente de redresare

7 comentarii / 1523 vizualizări / 10 septembrie 2023

PNL se arată îngrijorat de dezastrul din fotbalul românesc, cerînd în parlament intervenția șefei Agenției Naționale a Sportului, Elisabeta Lipă, în scopul luării de măsuri urgente.

”În sezonul 2023-2024, România a ratat din nou calificarea în UEFA Champions League, Europa League și Europa Conference League. După cum știm cu toții, FCSB, CFR Cluj, Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe au fost eliminate în preliminarii sau în play-off. Situația este cu atât mai dramatică cu cât echipe cu potențial valoric și financiar asemănător sau sub nivelul echipelor noastre se regăsesc în noul sezon între cele 32 de echipe care vor juca în grupele Champions League, între cele 40 de echipe aflate în grupele Europa League și între cele 40 de echipe care se vor înfrunta în grupele Europa Conference League” se arată într-o interpelare a senatorului PNL Adrian Hatos.

”Din discuțiile pe care le-am purtat cu mai mulți specialiști în fotbal, au reieșit anumite probleme (de ordin legislativ, financiar, profesional, etc.), posibile soluții, dar și câteva întrebări pe care aș dori să vi le adresez:
Aveți în vedere inițierea și organizarea unor consultări între Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și reprezentanții cluburilor, foști fotbaliști și antrenori, jurnaliști sportivi, pentru a se identifica măsuri eficiente de redresare a fotbalului românesc?
Aveți în vedere modificarea cadrului legislativ în sensul consolidării parteneriatului public-privat, prin acordarea unor facilități fiscale pentru potențialii investitori privați (pentru a-i stimula să investească în fotbal) și pentru cluburile de fotbal, astfel încât acestea să fie încurajate să acorde jucătorilor salarii mai mari și, implicit, să păstreze jucătorii valoroși, deoarece această investiție în resursa umană reprezintă o investiție în performanța cluburilor?” mai solicită senatorul. (B.T.I.)

foto: frf.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Țara se scufundă în datoriile făcute de escrocii Cîțu și Sică Mandolină iar așa-zișii “liberali“ se ocupă cu fotbalul. După creditele lor putrede, fotbaliștii cu 200.000 de euro pe an ar trebui să fie scutiți fiscal, în timp ce oamenii de rând n-au decât să plătească până la ultimul ban.
  Și mai există încă alegători PNL!

 2. FIFA pedepsește sever amestecul guvernelor în treburile federațiilor de fotbal.

 3. Pentru ca razboiul s-a incheiat si reptila Rockefeller le-a tras tzeapa si nu le-a dat argintii, ce sa faca si CRIMINALII, vor sa distruga si fotbalul, atat cat este.
  Dar nu vor sa faca bine ca sa nu fie rau, vorba Regelui, ci vor sa faca rau ca sa nu fie bine, desigur.

  ,, Biden ajunge în Vietnam pentru a doua etapă a călătoriei sale, devine imediat confuz de scenă.’’
  https://twitter.com/i/status/1700869958299762773 ,,Abia am reusit sa cobor, acum trebuie sa urc iar… ?’’
  Clona Alzheimer Biden ezita sa urce ,,scara de avion”.
  El a mai urcat in avion tarandu-se ca reptila, dar se teme ca pleaca ,,avionul” fara el si urca totusi…pe scena.

  Bere sau lapte ? https://twitter.com/i/status/1700606739916210401

  • care debiteaza balegi

 4. „Panem et circenses”…românii trebuie cumva ținuți ocupați cu prostii altfel s-ar putea trezi și vedea cum președenția și guvernul (mai ales în problema războiului de la granițele noastre) sunt total nepregătite și „arondate” intereselor americane în pofida faptului că ei ar trebui să feprezinte interesele românești. Și atunci nu rămâne altceva decât să dai prostalăului circ – eventual fotbal dacă s-ar putea.

 5. & Săptamâna trecută l-a lăudat Boloni pe Alexi Pitu, după care Pitu s-a accidentat , ? Cum este corect , ,,l-a lăudat de l-a rupt” sau ,,l-a lăudat de s-a rupt” , ?
  După ce a empatizat și a dat mâna cu Alibec în jocul cu Israel, la schimbare, Florinel Coman a reacționat împotriva deciziei antrenorului Edi Iordănescu , ? Va proceda la fel Florinel Coman și cu Gigi Becali, ?

 6. Ce legatura are dezastrul din fotbalul românesc cu Elisabeta Lipă?
  Mai pedeleprelor, Iugoslavia a fost sparta de nemti in sase bucati + Kosovo si fiecare dintre ele are un fotbal mai bun ca Romania si jucatori mai bine cotati!
  Este vorba de ATITUDINE si nu de ‘je m’en fishe’!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998