CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar

5 comentarii / 2590 vizualizări / 25 iunie 2019

Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai mare din țară, au dezvăluit pentru Inpolitics surse din interior. Propunerea a venit chiar de la Ludovic Orban și va fi în mod cert validată. Decizia reteză speranțele europarlamentarului Rareș Bogdan de a prelua filiala, în pofida susținerii manifestate zilele trecute de 600 de membri ai PNL București. Sosit la ședință cu oarece întîrziere, Rareș Bogdan a ironizat propunerea Violetei Alexandru la șefie, declarînd, conform Mediafax: ”E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă şi pe lista de europarlamentare, la forţa pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloş, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit cred membru la Sectorul 1”.
E de așteptat ca lucrurile să nu se calmeze după decizia de azi, mai ales că sondaje de ultimă oră comandate de Ludovic Orban în București – și care ar fi trebuit prezentate în ședința de azi – au relevat că cea mai populară figură liberală e Rareș Bogdan, cotat aproape dublu decît președintele PNL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Slobozul lui Orban pe fata dichisitului! Asta e viata! O curva penala cu penis! Adica o democrata!

  2. Ludovic Orban sau Rares Bogdan ? Tot un drac. Iar Ratoiul Mecanic pleaca la Bruxelles ? Fuzioneaza PNL (PDL) cu PMP ?

  3. Ludovic Orban se bazeaza pe STS. Pe fraudarea alegerilor in favoarea PNL. Dar se insala. In carti e USR. Nici Rares Bogdan si nici postul Realitatea nu mai pot salva PDL !

    • Softul se află la PDL și STS.

  4. Mulțumesc pentru aprecieri!https://educheapessay.com/

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998