CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL: Cabinetul Boc a deturnat banii pentru diguri

0 comentarii / 1525 vizualizări / 5 iulie 2010

Cabinetul Boc 1 poate fi incadrat lejer ca atentat la adresa sigurantei nationale deoarece a deturnat 8,5 milioane de euro, bani alocati in 2008 de Guvernul Tariceanu pentru consolidarea unor diguri pe Siret, Prut si Iza, si i-a folosit, in 2009, pentru construirea de sali de sport, avertizeaza deputata liberala Diana Tusa, pe blog-ul propriu.

“Cele 23 de victime puteau sa nu existe”
Tusa sustine ca, in conditiile in care nu mai putin de 23 de romani si-au pierdut vietile in valurile viiturilor, Guvernul Boc a reusit sa comita o crima perfecta pentru care nu este tras la socoteala. “După inundaţiile din Moldova de la începutul verii lui 2008 Guvernul Tăriceanu a alocat în august acelaşi an aproximativ 8,5 milioane euro pentru refacerea şi consolidarea unor diguri pe de Siret, Prut şi de pe Iza, precum şi pentru construirea unor diguri noi în zonele afectate de inundaţii.
Banii alocaţi nu au ajuns însă niciodată acolo unde fuseseră prevăzuţi. În anul electoral 2009, şi nu am făcut degeaba această precizare, Guvernul Boc 1 (PDL si PSD) a schimbat destinaţia iniţială a fondurilor prevăzute pentru finalizarea lucrărilor de regularizare a cursurilor râurilor Siret şi Prut, mutându-i în construcţia de săli de sport. Deh, veneau alegerile şi partidul “anti-corupţilor” avea nevoie de bani. Cele 23 de victime de anul acesta puteau să nu existe.Ceea ce a făcut Guvernul Boc 1 poate fi lejer încadrat ca atentat la siguranţa naţională”, sustine Diana Tusa. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998