CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL, chefurile din vila lui Dragnea si damele de consumatie ale lui Crin

4 comentarii / 4894 vizualizări / 11 august 2017

PNL i-a pus gînd rău lui Liviu Dragnea și trage în el cu toată artileria din dotare. Ieri, bunăoară, președintele Ludovic Orban a declarat că singurele afaceri prospere din județul Teleorman sunt legate de „clientela politică” a liderului social-democraților Liviu Dragnea și a zugrăvit o imagine apocaliptică a județului, ca urmare a domniei actualului lider al PSD.

„Singurele afaceri care au înflorit în județul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea și afacerile personale sau de familie care au fost demarate de Dragnea. Aceasta este realitatea județului Teleorman. O mulțime de investiții au fost alungate din județul Teleorman, o mulțime de investitori care au vrut să investească în județul Teleorman fie au fost ușuiți, alungați, fie, chiar dacă s-au încăpățânat să investească, s-au izbit de o rezistență din partea administrației conduse de Dragnea care pe mulți i-a făcut să părăsească județul sau să își închidă afacerile. Este clar că foarte multe dintre afacerile care există acolo sunt legate de Dragnea, chiar dacă aparent Dragnea și membrii familiei Dragnea s-au retras din afaceri”, a susținut Orban, într-o emisiune la B1 TV.

Dezastru în Teleorman, din cauza lui Dragnea, s-ar spune.

Există o mică problemă.
De ce i-am crede pe liberali cînd formulează asemenea acuzații?

Pînă la Orban, ultimul președinte ales statutar al PNL, l-am numit pe Crin Antonescu, a fost timp de opt ani parlamentar în județul lui Dragnea, în circumscripția lui Dragnea și în perioada domniei lui Dragnea. Între 2000-2004 și 2012-2016.

În toți acești ani, Antonescu, care se presupune că știa bine situația din județ, nu a suflat o vorbă despre afaceri necurate ale lui Liviu Dragnea ori despre modul deficitar în care acesta ar fi condus Teleormanul, ca președinte de Consiliu Județean.
Nici măcar după ruperea USL președintele liberalilor nu a vorbit vreodată despre probleme în județul lui Dragnea.

Ba, chiar se poate spune că senatorul de Teleorman Crin Antonescu îl aprecia foarte mult pe Liviu Dragnea. Nu o afirmăm noi, ci ziariștii de la cel mai curajos săptămînal local, ”Liber în Teleorman”, într-un articol de acum cîțiva ani:

”Pe vremea când a ajuns parlamentar de Teleorman, susținut de Liviu Dragnea, lui Crin chiar îi plăcea să viziteze județul. Se simțea bine în vila primul pesedist al județului, unde obișnuia adesea să rămână peste noapte, la fel cum se bucura întotdeauna de ospitalitatea liberalilor teleormăneni, care știau să-l trateze ca pe un fel de zeu specializat în oratorie. Evident, sunt mulți care n-au uitat că în particular, fostul lider al PNL își asumase statutul superior și, ca orice om superior, își dorea mâncare bună și femei de consum, însă păcatele, măcar cele asumate, sunt pe jumătate iertate în fața instanței care contează. De atunci a mai trecut destulă apă pe Dunăre. USL s-a rupt, relația cu Dragnea s-a răcit, ceea ce a făcut ca porțile vilei acestuia să se închidă, astfel că nopțile petrecute în Teleorman au devenit amintire pentru cel căruia un mandat de senator al acestui județ i s-a părut mai curând o umilință decât o biruință(…) Adevărul lui Crin Antonescu e, însă, unul dureros. Pentru că într-o țară ca România, Antonescu ar fi avut potențialul de a câștiga alegeri pe bune, nu cu eforturile provinciale ale unor membri de partid. Însă i-a fost mai comod să nu se complice, să-și petreacă serile la un pahar de vin fiert pe moșia lui Dragnea și să se bucure de limbile ipocrite ale liberalilor de pretutindeni” scria publicația.

Una peste alta, întrebarea e simplă și de bun simț: cînd fostul președinte al PNL, al Senatului și, o perioadă, chiar al țării, avea o relație atît de strînsă cu Dragnea și cu județul, de ce l-am crede, brusc, pe noul președinte că lucrurile stau chiar așa cum le prezintă public? (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

foto: stiripesurse.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Dl. Patache are perfecta dreptate!

  2. Nene, chiar nu aveti alte subiecte ? Crin, asociat chefurilor si damelor de companie … mi se pare o gluma, mai informati-va in lumea reala si lasati barfele astea de toata jena … Si se mai intraba unii de ce a renuntat la tot … (in afara „inteligentilor” care stiu ei „precis” ca a fost santajat sau cumparat sau mai stiu eu ce … niste tarani …)

  3. Pai nu trebuie sa-l credeti. Ludovic Orgasm minte cu nerusinare. Nu este in stare sa vina cu un program concret de guvernare – altenativa la guvernarea PSD. Credeti ca este mai breaz decat Dragnea? E foarte simplu sa critici sau sa acuzi.

  4. Oricit ar incerca PNL-ul sa inlature mirosul de PSD-ist de pe haine,este imposibil!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998