CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

PNL continua sa maraie: ”Desemnarea Laurei Kovesi la DNA este inacceptabila”

4 comentarii / 11042 vizualizări / 30 aprilie 2013

Într-un stat de drept, este inacceptabilă propunerea pentru funcţia de procuror-şef la DNA a unei persoane care este considerată, în percepţia publică, apropiată unei formaţiuni politice, afirmă deputata liberală Alina Gorghiu, într-o declarație parlamentară.
”Judecând după gradul de popularizare a nominalizărilor făcute de premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar la justiţie şi după notorietatea persoanelor nominalizate (aşa cum sugera şeful statului), nu putem nega transparenţa în toată această perioadă. Din punct de vedere al procedurii şi al contextului, al cadrului legal şi al obligaţiei de ministru al justiţiei, lucrurile se nuanţează şi devine evidentă arderea unor etape importante, cum ar fi concursul de proiecte şi alegerea spre desemnare a acelor candidaţi care întrunesc nişte criterii obligatorii, care corespund funcţiei şi care provin din rândurile profesioniştilor în domeniu. Or, în momentul în care singurele argumente sunt „urgenţa” numirii şefilor la Parchete şi miza pe faptul că CSM, preşedintele ţării şi chiar Comisia Europeană ar accepta mai repede o persoană cunoscută, cu activitate mediatizată în ultimii ani, cred că discutăm despre o anomalie în sistem (…) Adaug faptul că este inacceptabilă, într-un stat de drept, propunerea pentru funcţia de procuror-şef la DNA a unei persoane care este considerată, în percepţia publică, apropiată unei formaţiuni politice”, precizează Alina Gorghiu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. That day I was training for hours. I try to use good form for desmootratinn. However, when I train, I obviously don’t spend hours and hours, so I have more gas in the tank to lift a bit heavier. I use manageable weights for me. Let’s say something I really feel on the 10th rep. that’s what I play with. Moving up in 10 pound increments to complete 4 to 5 sets or attempts. Peace, Vic

  2. Damn, I wish I could think of soiemhtng smart like that!

  3. Oare este posibi?Stiti si Dumneavoastra ca ORICE este psiobil.Intrebarea corecta este: Oare este corect?Personal ,sunt convins ca primarul Anghel este o persoana cu mult mai corecta decat 90% din fruntasii politici.Dar,cu totii stim: lumea politicii este un bordel.Nu poti fi 17 ani fecioara Maria intr-un bordel.Lupta politica este dura si orice fruntas politic(inclusiv Dumneavoastra) este constient ca riscul de a fi „condamnat politic” exista pentru fiecare om politic.Si, daca lasi garda jos, asta e.Eu sunt convins ca sunt zeci de mii de fruntasi politici mai incorecti si mai vinovati decat Anghel.Dar nu cred ca Anghel este nevinovat.Si nu este vorba de vina de a se fi nascut ci cred intradevar ca a gresit.

  4. Dupa cum Biblia ma(ne) indeamna si imi(ne) ponceurste, obiectivul meu este sfintirea, caci fara de sfintire nu voi(vom) putea intra in Imparatie lui Dumnezeu ! Levitic 19:2Paul, 20 oder

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998