CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL despre Nicusor Dan: ”Un fraier folosit pentru a preda Bucurestiul PSD”

7 comentarii / 2864 vizualizări / 22 septembrie 2020

Un interesant remember: liderul PNL București, Cătălin Predoiu, și purtătorul de cuvânt al organizației, Cezar Preda, l-au acuzat direct, în campania pentru localele din 2016, pe Nicușor Dan că are un blat cu Gabriela Firea, poziție susținută, oricum, de mai toți liberalii la vremea respectivă.

Preda dezmințea la acea vreme că PNL ar fi fost cel care a refuzat o înţelegere privind un candidat unic la capitală, el afirmînd că, dimpotrivă, Nicuşor Dan a fost cel care a insistat ca Predoiu să se retragă din cursa electorală în favoarea sa.

”Nicuşor Dan va rămâne prostit, iar păpuşarii vor râde-n barbă bucuroşi”

„Minciuna că PNL a refuzat e de noaptea minţii! După vot se va vedea ordinea, Nicuşor Dan va rămâne prostit, iar păpuşarii vor râde-n barbă bucuroşi că au mai folosit un fraier pentru a preda PSD-ului Bucureştiul. Refuzul a fost categoric, chiar în condiţiile în care ştia că este în urma lui Cătălin Predoiu în opţiuni. Cerea inflexibil, halucinant retragerea candidatului PNL. Nicuşor Dan este acum, singur, la oamenii care au vrut alt proiect, cei care nu vor unirea dreptei” a susţinut Cezar Preda, într-o declaraţie de presă citată de Mediafax.
La rîndul său, liderul PNL București, Cătălin Predoiu, afirma că ”Vrând-nevrând, dl. Nicușor Dan deschide calea dnei Firea către primărie și își deschide și dânsului calea pentru un post de viceprimar. Absența din platou a celor doi e încă un element în plus, care mie îmi arată un fel de înțelegere. Eu văd o înțelegere cel puțin mutuală de a deschide calea unui tandem Nicușor Dan-Firea. În aceste condiții, ceea ce ne rămâne e să ne continuăm campania.Voi merge înainte și cer bucureștenilor să dea un vot util” mai spunea el.

Candidatul PNL pentru București, Cătălin Predoiu, mai spunea că în spatele candidaţilor PSD şi USB se află interese imobiliare, oferind ca exemplu modul în care PSD şi-a achiziţionat sediul din Kiseleff.
”În spatele doamnei Firea este aceeaşi mafie de la vârful PSD, prezidată de oameni certaţi cu legea, unii dintre ei condamnaţi penal, (…) grupurile de interese imobiliare din Voluntari-Ilfov. Îi întreb atât pe doamna Firea, cât şi pe domnul Dan care sunt obligaţiile pe care le au faţă de finanţatorii din campaniile electorale. Îi invit în faţa bucureştenilor să lămurească în ce măsură vor fi primari liberi faţă de membri de campanie, finanţatori de campanie care au interese, afaceri imobiliare care sunt public investitori imobiliari”, mai spunea el. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. L-au prostit rau de tot ! Va iesi rau din povestea asta ! Ma intreb de ce PNL nu a avut un candidat propriu la capitala ? Nu le este rusine ? Omul asta ii atacat din toate partile ! Petrov spunea ca are 400 de procese ! Din pacate N.DAN a luat-o in freza de la PNL ! Cale libera pentru Firea ! Asta este !

  • Ba da, bineinteles ca le este rusine!
   Acum va este mai bine?

   Muuulta lume necajita

   • Nu există cioban securist rușinos!

    Nicu Shordan e plin de muci și acum. :))))))))))

 2. Jenant, metode pesediste. Vorbe in vand de acum 4 ani. Va faceti iluzii panaramelor

  • Încă un slogan electoral fătat de intelectualitatea muistă a panaramelor Securității. :))))))))

 3. Pe 28 septembrie o sa luati doar de la Danuta!

  • Nicu Shordan rămâne la vechiul job cu DNA pe el. Fie îl calcă sistemul pe cap în uralele publicului, fie îi dispar mucii de pe micile ecrane forever. :)))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998