CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

PNL ii apara sexualitatea lui Arafat: Ion Cristoiu reclamat la CNCD

9 comentarii / 3643 vizualizări / 12 aprilie 2021

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării de către consilierul general PNL Adrian Moraru, pentru că ar fi sugerat că Raed Arafat este homosexual, relatează Newsweek.

„Raed Arafat, dacă maică-ta, dacă o-i mai avea, sau sor’ta sau iubitul tău sau iubita ta, că nu știu ce are el”, spune Ion Cristoiu într-o intervenție pe Facebook în care critică modul cum a fost realizată evacuarea de la Spitalul Foișor.

Cristoiu mai spune, într-o intervenție video de 45 de minute, postată pe 10 aprilie, că „cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”.
Afirmația jurnalistului a fost remarcată de consilierul general PNL Adrian Moraru, care a considerat că trebuie sancționată și l-a reclamat pe Ion Cristoiu la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării. „Dincolo de ce parere avem despre Arafat, atacurile suburbane cu aluzii legate de orientarea sexuală a lui Arafat ar trebui sa fie sancționate de CNCD”, a precizat Adrian Moraru.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Tzutzarul oneghist sugator de bani public degrabă săritor la ordin. O fi gelozie?

 2. Individul este homosexual. Punct. Chiar nu stiati? Si are acelasi comportament dement ca al lui Rachel Levine, ministrul adjunct al sanatatii in SUA, transgender arhicunoscut.
  Aceste specimene au cruzimea marginalilor fata de multime. Si sunt incurajati si mangaiati pe cap. Asta este… Nu asta ati vrut?!

 3. Dar poate Yaser Arafat nu e homosexual ci pedofil ? Cum procedam? Urit, Ion Cristoiu, urit !

 4. Dar ce facem cu orientarile politice a lui Muraru? Nu trebuiesc cumva aspru sanctionate?

 5. Orientarile politice ale lui Muraru, consilierul Dulapului… (corectura)

 6. Cristoiu a sărit calul.

 7. […] Cristoiu mai spune, într-o intervenție video de 45 de minute, postată pe 10 aprilie, că „cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”.Afirmația jurnalistului a fost remarcată de consilierul general PNL Adrian Moraru, care a considerat că trebuie sancționată și l-a reclamat pe Ion Cristoiu la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării. „Dincolo de ce parere avem despre Arafat, atacurile suburbane cu aluzii legate de orientarea sexuală a lui Arafat ar trebui sa fie sancționate de CNCD”, a precizat Adrian Moraru, relatează inPolitics. […]

 8. Orientarea sexulala a lui Raed Arafat intereseaza mai putin, mai grav este modul in care isi „exercita atributiile” . Probabil ca, maestrul Ion Cristoiu stie ceva , afirmind ca ” este mai tare ca Ceausescu”( sa fie oare ” bratul de fier al sionismului ” de vina ???? )

 9. orientare secsuala cu ma-sa????????

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998