CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL – lovitura cumplita in plex: USR nu mai vrea anticipate

10 comentarii / 3965 vizualizări / 8 martie 2020

Partidul care a clamat cel mai puternic nevoia anticipatelor, USR, s-a răzgîndit brusc, pe fondul crizei provocate de coronavirus, și cere învestirea guvernului Florin Cîțu, prin vocea președintelui Dan Barna, pe motiv că România are nevoie de un guvern stabil în această perioadă.

”România are nevoie de un guvern stabil. Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat.
Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român.
Da, avem în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre.
Însă a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică” a scris Barna pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. USR-ul joaca dupa cum i se canta.

    Alegerile anticipate nu-si mai au rostul pentru ca Iohannis si-a atins scopul, l-a anihilat pe Orban.

    Iohannis, un regizor talentat, care s-a folosit cu abilitate de PSD si Curtea Constitutionala pentru a elimina personaje politice pe care nu le putea scoate din joc pe fata. Dupa ce a impachetat-o artistic pe Kevesi, care il stanjenea prin puterea si excesele sale, acum l-a tras pe dreapta pe neagreatul Orban-natafleata.

  2. ”Lung prilej de vorbe și de ipoteze”…
    –––
    – Mai degrabă aș crede că au ”mirosit ceva” și s-au grăbit să ”fure startul”!?
    – Posibil să fi văzut și ceva sondaje de opinie și, fiind liberi de angajamente ireversibile,
    au avantajul maximei mobilități în discursul public și atunci… repede se schimbă calimera!
    Ca să nu mai spunem că astfel de teme (act de ”responsabilitate” socială, grija pentru
    ”țărișoară”, ”românii noștri dragi” etc.) se vând bine pe ”piața voturilor”, nu-i așa?
    – S-ar mai putea presupune (mai știi, păcatul?) că vor să i-o întoarcă lui K.W. pentru
    ”ghidușiile” din primul tur la Prezidențiale (după cum spun cei ce știu)…
    –––
    – Dar nu-i exclus ca, până la urmă, să fie cu totul altceva, sau chiar nimic, ceea ce nici nu ar
    fi de prea mare mirare…

    • „o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat”

      Justiția SRI aripa Hellvig tocmai amestecă în dosarul prostovanului Barna.
      E nuanță mare, auzi, să ne pierdem încrederea în stat. Acum nu mai e corupție și incompentență, e doar SRI atârnând de ultimul fir ață.

  3. E vorba mai ales de criza economica, stupid… Mai vrea cineva sa se sinucida la guvernare ?

  4. Perversa de pe Targu Ocna! Sau analizele din padure s-au schimbat? Pana la urma de coronavirus o sa moara pnl! P.S @ asd te rog sa nu mori, dobitocule! Ca sa savurezi agonia idolului tau!

  5. Ce-mi place cand se cearta securistii intre ei! Bineinteles ca USR-ul nu vrea anticipate, pentru ca vrea guvern stabil, d-ala care da ordonante pe sanatate…Costache (singurul doctor cu rezidentiat pe adeverintele date de un economist) e propunerea USR si e clar ca nici Iohanis nu mai vrea anticipate, vrea si el ordonantele alea spre Polisano, sa-si capatuiasca mai bine finul, pe seful FDGR si director medical al clinicii sibiene…Apoi, sarabanda distrugerii varfurilor medicinei romanesti continua, mai isterizata…Nu mai plecati dupa fenta, Iohanis joaca la doua capete, interesele lui sunt personale, are multe datorii de platit si multa ura de consumat pe banii romanilor…Apoi, Barna nu iese din vorba sasului, abia ce i-au chemat sora la Parchet…ce credeati?!

  6. Nu e nicio lovitura, ati vrea voi. E o invitatie de a lasa garda jos la votul de investire. Vedeti voi daca pica guvernul Citu, dupa cum ameninta pesedelu Ciolaci, pesedelu Simonis si alti pesedei pigmei.

    Dupa care vedeti voi pe Dracul gol, atunci cand Ioohannis va nominaliza un candidat de premier din partea USR. Poate chiar Barna, sa fie mai legitimate un pic mai mult decat este cu actuala legitimatie!

    • Ați făcut bine să preluați puterea exact înainte de o nouă criză globală. Securiștii nu sunt chiar proști degeaba, aveți și voi rolul vostru bine definitl.
      Totuși, Barna e la câteva săptămâni distanță de gratiile pârnăii. Nu te împăuna chiar cu orice prost. Mie mi se pare că Ariel Chiș este în cărți să preia SRI-ul.

      • Vezi ca esti prost bah Parhanghele. Pai atunci se da mai abitiri la gioale, pe intuneric, pe timp de criza. Ai de capul tau de bolovan, rasturnatule!

        • Se da la gioale cui? Va futeti intre voi pana ramane Hellvig cu cucul in mana.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998