CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL – partidul marilor caractere

1 comentariu / 2667 vizualizări / 27 mai 2015

INTRODUCERE
„Trebuie să spun încă o dată, nu a fost nicio întâlnire sau discuţie, sau angajamente, între mine şi domnul Joseph Daul sau orice alt reprezentant sau lider al PPE. Noi suntem şi rămânem membri ai ALDE” (Crin Antonescu – 7 aprilie 2014, în conferință de presă alături de liderul ALDE, Guy Verhofstadt)

CUPRINS
„Ne-am despărțit și ne vom despărți în condiții amiabile de ALDE, nu ne schimbăm identitatea peste noapte, am fost un partid de dreapta care nu era într-o familie de dreapta. Locul nostru este în PPE, lucru pe care l-a recunoscut Joseph Daul, un om politic cu multă experiență. Iureșul propagandistic dezlănțuit pe posturile oficiale ale tandemului Ponta-Ghiță înseamnă că îi doare. PPE este un mare grup politic, cu multă diversitate. Există posibilitatea ca liberalii români să facă propria lor delegație în PPE.” (Crin Antonescu – 28 mai 2014, Jocuri de Putere)

ÎNCHEIERE
Norica Nicolai și Renate Weber, două dintre cele mai sonore nume ale PNL, sunt excluse din partid pentru ”deviaționism” în versiunea comunistă, adică pentru decizia de a păstra drumul drept cînd partidul a luat-o la dreapta. Anterior, fuseseră somate prin SMS-uri de la partid să sară dintr-o barcă în alta.

„Cele două doamne, doamna Renate Weber sigur, au și facut parte ca toți membrii PNL din PPE, după care au plecat la ALDE. Este opțiunea domniilor lor. Se face trasesism în Parlamentul României, se face și în Parlamentul European, dar nu cred că cineva poate avea pretenția să păstreze în rândurile sale pe cineva care face parte din alt grup politic” (Crin Antonescu – 27 mai 2015)

Mari caractere în partidul Brătienilor…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. pai alde a devenit o porcarie stangista, asa ca de ce sa stea acolo alea 2? oricum norica e invitata permanent la antena 3, asa ca bine ca au eliminat-o din partid

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998