CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PNL = TFL: liberalii anunta proteste de strada pina la votarea motiunii de cenzura

3 comentarii / 2866 vizualizări / 17 noiembrie 2017

PNL va organiza proteste de stradă în serie, pînă la dezbaterea în parlament a moțiunii de cen zură depuse azi, a anunțat deputatul Cezar Preda, la RFI. El admite, totuși, că s-ar putea ca partidul său să fie incapabil să preia guvernarea, în caz de succes al moțiunii.

”Presupun că şi o asemenea ipostază va conduce la formarea şi la închegarea unei coaliţii care să dea un Guvern României, dar e puţin probabil. Eu sunt un om politic cu experienţă, spun eu şi nu intru în asemenea speculaţii şi pronosticuri că putem schimba majoritatea parlamentară”, declară Cezar Preda.

”PNL acum face mai mult decât a semna o moţiune şi a duce acest mesaj al necesităţii schimbării Guvernului în toate instituţiile mass-media. PNL organizează până la urmă proteste ale administraţiilor publice liberale, aproape 32% din administraţiile României sunt liberale, oamenii aceştia pierd enorm. PNL este decis să iasă în stradă până la depunerea moţiunii, deci am depăşit puţin băncile Parlamentului”, mai spune deputatul.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. si psd ar face la fel in locul pnl

  2. PNL capusat de la origine de ovrei nu vezi statul paralel format din grupari de ovrei gangsteri economici la firmele infintate de panarama de madam Firea (fosta amanta a lui Izarica ovreiul), apoi Fondul ala de dezvoltare de muls tot de gangsteri economici ovrei prin ministrul ala de la intreprinderi mici si mijlocii, si toate ofshorurile firmelor mari capusite de ovrei care nu dau taxe in tara, si multe altele. Asta este statul paralel, capusa economica si politica care ia toate veniturile tarii pe naspa.prin ovreii hrapareti si care nu se integreaza nicaieri dar tin in haita la grupul lor, ei fiind alesii lui Iehova lor cu drept de la El de jaf si crima asupra altor natii.Parazitii ovreiesti toxici folosesc pe alti fraieri capusati sa le faca munca murdara:politicieni jegosi si pshihopatici romani, americani, etc.care fac treaba murdara vizibila si care sunt sacrificati cand se inpute treaba.Asa si cu astia de la PSD.Cu toate ca au facut initial program electoral acceptabil, ca de aia au fost si votati, cand au ajuns sa guverneze au sucit-o pe programul ovreiesc de exploatare a romanilor impreuna cu cheltuielileinarmarii de razboi.. Cu cine are treaba Romania ca sa fie atacata militar din vina ei? Ovreii au pacalit cu propaganda pe toti in vest si America de nord ca sa se inarmeze c mai apoi sa profite prin atatarea unora contra altora, si asta in mod continuu. De exemplu cand aia din vest au fost mai avansati cu constructia bombei atomice au fost niste ingineri ovrei care au dezert,astfelat imediat la rusi si au predat secretele avansate de constructie ale bombei atomice ca rusii sa nu ramana in urma. Ovreii sunt in stare de alerta maxima permanenta ca aceasta cursa mondiala a inarmarilor sa continue si prostii sa se lupte in razboaiele de cucerire globalista pentru cresterea si inflorirea imperiului ovreiesc.Toate dinastiile regale sunt distruse prin infiltrarea ovreilor direct in familile acestora , si de asemenea in partidele politice,administratia inalta,firmele transnationale,etc.Nu mai e nici o scapare in toata Europa si America de nord.Numai Dumnezeu cu mila lui sa ne salveze.

  3. Au toate resursele sub contriol prin sistemul bancar care monopolizeaza toate tranzactiile,nefiind voie de utilizat numerar in sume mari si apoi tiparesc banii cu care pot face razboaie, plati mercenari, armament precum si civili sa faca demontstratii de strada cand vor sa schimbe politcienii sau partidele uzate . Inventeaza alte personaje politice noi, cum a fost cu aia nou pusi in vest de sefi chiar fara nici o experieta politica niste fraieri lacomi pentru putere si putrezi d ebogati. Pai cum s apui un om care a jefuit continuu statul prin contracte si scutiri de taxe in dauna oamenilor de rand si saraci ca acuma sa aiba grija ca o mama statala chira de aia multi si saraci, cand unii ca Dl Trump, Macron(bancher) i-a adus pe saraci in starea asta de faliment. E ca si cum ai pune lupul paza la oi…vai si vai. Asta numai ovreii pusi pe distrugerea civilizatilor, altele decat a lor, ca o haita numeroasa si ocultata de presa au resursele si vointa de a actiona in acest fel, sa va fie clar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998