CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Politician german, despre motiunea PSD: ”Asemenea gafa n-am intilnit in viata mea”

2 comentarii / 3026 vizualizări / 16 iunie 2017

Parlamentarul german Bernd Fabritius, membru în Bundestag din partea Uniunii Creştin Sociale, critică sever PSD, potrivit RFI, afirmînd despre ultimele evenimente generate de acstea că “nu sunt decât un nou pas în şirul lung de gafe politice, care denotă de fapt o prestaţie deplorabilă a unui partid care a câştigat alegerile într-un mod foarte convingător, dar performanţa ulterioară nu este deloc convingătoare. Pentru mine este de neconceput ca un partid care a câştigat alegerile cum le-a câştigat să fie nevoit să se gândească la o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. O asemenea gafă n-am întâlnit-o în viaţa mea politică până acum”.

Parlamentarul crede că PSD ar trebui să se reformeze din interior: “Aş propune să se reconcilieze interiorul PSD-ului, să se înlăture crăpăturile în partid, să se găsească o soluţie de a-şi continua mandatul de guvernare primit de la alegător. Alegătorul nu a dat un mandat unor persoane să se joace de-a politica, ci mandatul a fost ducerea ţării spre bine. Eu cred că ar fi foarte important ca partidul să se reorganizeze în interior, fără asemenea dezbateri care denotă de fapt un partid cu totul destrămat, care în concepţia Germaniei nu ştiu dacă ar fi privit partid”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Dl.Fabritius nu cunoaste istoria politica a tarii sale.In 1972,Cancelarul Brandt si in 1982,Cancelarul Kohl au avut nevoie de votul contra sau,respectiv de abtinerea propriilor parlamentari spre a obtine dizolvarea Bundestagului,pentru ca in alegeri sa obtina o reprezentare mai confortabila in Camera respectiva.

  2. zau bre, da sfaturi social democratilor tai care au niste lideri de cacao, care au ingropat stanga nu numai in Germania ci si in UE.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998