CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Politico: PSD a pierdut trei procente in primele saptamini de guvernare

5 comentarii / 2348 vizualizări / 11 ianuarie 2022

Sondajul lunar al publicației europene Politico.eu, difuzat ieri, relevă că în mai puțin de o lună de guvernare, PSD a pierdut trei procente.

Dacă în ultimul sondaj, pentru luna noiembrie, PSD atinsese cifra record în ultimii ani de 39%, pe luna decembrie el regresează la 36%. AUR ajunge la egalitate cu PNL – 17%, în timp ce USR rămîne în urmă, cu doar 12%, dar în creștere cu un procent față de noiembrie. Marele performer e AUR, cu o creștere de 3 procente față de noiembrie. Al șaselea partid în sondaje e PPUSL, cu 4%, în timp ce PMP scade un procent, pînă la 3%. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Usereaua trebuie distrusa.
  penelaua la fel.
  Pesedeau lui Ciocalu la fel.

  Cei care se dau „de stinga” au o sansa cu Dragnea, in rest, poporul TREBUIE sa mearga alaturi de formatiunile nationalist – patriotice.

  In coloniile calarite de sionism, cum e si Romania, NU EXISTA DEMOCRATIE.
  EXISTA DOAR PARTIDE CARE SE DESCRIU „DE STINGA” SAU „DE DREAPTA” IN REALITATE FIIND SUPUSE ACELUIASI CENTRU OCULT DE PUTERE = SIONISMUL MONDIAL.

 2. @ Sunteți de părere că partidele politice ar putea fi organizate pe categorii de vârstă pentru a reprezenta în parlament structura socială a populației, că de ideologii politice nu prea s-au defint ca voință politică exprimată a alegătorilor , ?

  • ”Partidul politic reprezintă o grupare de oameni constituită pe baza liberului consimțământ, ce acționează programatic, conștient și organizat pentru a servi intereselor unor clase, grupuri sociale, comunități umane, pentru dobândirea și menținerea puterii politice, în vederea organizării și conducerii societății, conform cu idealurile proclamate în platforma program.”
   Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Partid_politic

 3. TOTI PENELISTII,SCHIMBISTII,FRAIERISTII,HOTISTII,,,CATISTII,OHANISTII,BAR
  NALISTII,CIOLOSISTII,BOGDANISTII,SI….MUHAISTII..AU FOST.-DIN MAMA IN TATA-SOIMI AI PATRIEI,UTECISTI,COMUNISTI,TOTI CU JURAMANT SI CARNETE.
  HUO DERBEDEILOR DE DECRETEI,CARE ATI INVATA MOCA.AVETI, AZI, INTRE 45-50 DE ANI.
  IEPOCA SOCIALA-ISTA, / NU,COMUN-ISTA,/NU,CAPITAL-ISTA./NU,FRAIER-userista,V-A DAT MINTEA BUNA,DAR,VOI,ATI TRADAT ROMANIA SI V-ATI MILOGIT-PRIN VANZARE DE TARA-LA TOTI CRIMINALII-inglieji,azmericani,troppisti,bidenisti,

  • BA,BA BOSOROGULE DE ILEGALIST.SI, CE DACA AM INVATAT MOCA. ACUM STERGEM Pe JOS… CLOSETELE,BUCATARIILE,PEROANELE,STRAZILE ALE HOTILOR DE BOGATI,DIN APUSUL OMENIRII.DE AICI VINE SFARSITUL LUMII. ISIS-imbracat numai in alb- ERA DIN RASARIT,/EU,DRACUL-imbracat in negru si rosu,-din 10 prosti,8 sunt mbracati numai in negru,asa ca ciocul mic.-VINE DIN APUSUL SFARSITULUI
   ARELUI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998