CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Ponta a decis: nu demisioneaza

3 comentarii / 2245 vizualizări / 7 iunie 2015

Liderii coaliţiei de guvernare s-au reunit azi, la ora 10.00, pentru a discuta situaţia liderului PSD, premierul Victor Ponta. Şedinţa a fost organizată în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Premierul a declarat, după şedinţă, că este dator să ofere o serie de explicaţii românilor, parlamentarilor şi celor care au votat în decembrie.

Ponta a declarat că are încredere în Justiţie, dar se consideră nevinovat. El va merge în faţa procurorilor de câte ori este solicitat.

Premierul a spus că va contesta acuzaţiile.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. In Romania, democratia este calcata in picioare de justitiei basista, „cu nasul in suflet”. Desi Basescu a plecat de la Cotroceni, cei „cu nasul in suflet” presteaza, in continuare, pentru camarila, rebotezata „Noul PNL”.
    Faptul ca Vasilica Danilet a ajuns sa reprezinte simbolul justitiei din Romania spune totul.

  2. mafia de sorginte kaghebista ce poarta un nume, PSD, este lichidata cu sprijinul occidentului. BRAVO,DNA!

  3. Ce se va intampla daca sustinatorii occidentali ai DNA-ului vor constata (in sfarsit!) ca au mizat pe niste martoge santajabile si incompetente, care-si dau cu stangul in dreptul si nu sunt in stare sa gaseasca suficiente motive plauzibile, rezonabile dar, mai ales, credibile si legale, pentru inlaturarea unui PM care, culmea! se dovedise cooperant si asigurase, de bine de rau, stabilitatea intr-o zona deja inflamata de proximitatea cu Ucraina?!? Caci daca nici in ceasul al 12-lea nu vor lasa adevarul sa triumfe si vor miza in continuare pe deformarea realitatii, pe spalarea creierelor, folosind media aservita si retelele de propaganda de pe FB, ar fi o uriasa prostie! Cu de-alde Pora si Danilet, cu insailari de doi lei, precum acuzele aduse acum lui Ponta, mai devreme sau mai tarziu, te faci definitiv de cacao in ochii oamenilor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998