CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: A schimba prin autorităţi de represiune rezultatul la vot – o lovitură de stat

0 comentarii / 1242 vizualizări / 20 august 2012

Premierul Victor Ponta a declarat azi că, din punctul său de vedere, a schimba prin autorităţile de represiune ale statului rezultatul la vot reprezintă de fapt o lovitură de stat şi a anunţat că Uniunea Social Liberală va discuta în şedinţă măsurile care se impun pentru protejarea oamenilor care suferă abuzuri din partea procurorilor sau judecătorilor.

„Astăzi, la şedinţa USL, trebuie să discutam despre activitatea în continuare a Guvernului, pentru că Guvernul susţinut de USL va trece în toamnă prin cel mai important test şi anume alegerile parlamentare. De asemenea, să vedem ce acţiuni politice avem noi de făcut. Ca lider al USL, mai important este să-i protejăm pe oamenii care sunt supuşi în aceste zile unor abuzuri evidente din partea unor procurori, a unor judecători democrat liberali pentru simplul fapt că şi-au exercitat un drept constituţional, acela de a vota. O să discutăm în şedinţă şi vom lua şi măsurile necesare. Dar aceasta este din punctul meu de vedere o lovitură de stat – să vrei să schimbi prin autorităţile de represiune ale statului rezultatul la vot”, a precizat premierul, conform Agerpres.

El a reafirmat că la referendumul din 29 iulie au votat opt milioane şi jumătate de români, lucru necontestat de nimeni după referendum.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998