CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Adrian Năstase are locul său în PSD; va ocupa o funcţie când legea îi va permite

0 comentarii / 1510 vizualizări / 19 martie 2013

Preşedintele social-democraţilor, premierul Victor Ponta, a declarat luni seara la Craiova că Adrian Năstase are locul său în PSD şi că atunci când legea îi va permite, va ocupa din nou o funcţie în partid.

Ponta a precizat că funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, pe care a ocupat-o Năstase, a rămas vacantă de la momentul în care acesta a fost condamnat în vara anului trecut.
Întrebat de jurnalişti dacă statutul îi permite să se întoarcă în PSD, Ponta a răspuns că statutul PSD, ca toate statutele partidelor din România, trebuie să respecte legea partidelor care prevede anumite interdicţii pe o anumită perioadă de timp. „Sigur vom respecta legea”, a precizat liderul PSD, conform Agerpres. „Pe de altă parte, mesajul meu a fost foarte clar: dl. Năstase are locul său în PSD şi singurul mesaj politic pe care am putut să-l dăm, nu de acum, ci de anul trecut de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, singurul mesaj politic pe care l-am dat de atunci şi pe care îl vom păstra este acela că funcţia pe care a ocupat-o, cea de preşedinte al Consiliului Naţional, rămâne vacantă până când îi va permite legea să ocupe din nou o funcţie”, a declarat Victor Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998