CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Am ratat ocazia sa ajung ginerele lui Basescu”

0 comentarii / 1440 vizualizări / 24 septembrie 2010

Presedintele PSD, Victor Ponta, povesteste cu lux de amanunte, pe blog-ul propriu, cum l-a cunoscut el pe Traian Basescu, in 2002, in cadrul unei emisiuni la TVR, moment in care a realizat cat de duplicitar si prefacut este actualul presedinte. In acel moment, Basescu era primarul capitalei, iar Ponta elaborase un minutios raport privitor la neregulile si ilegalitatile de sub jurisdictia edilului Bucurestilor.

“La prima vedere, povesteste Ponta, departe de raza camerelor de luat vederi, Traian Basescu parea lapte si miere, un “om misto si dragut”, care parea strain de toate hotiile din cotloanele Primariei capitalei. “Ne-am intalnit in camera cu machiajul si l-am salutat cu politete dar cu mare retinere, nu il mai vazusem niciodata live! A venit la mine de parca eram vechi prieteni, m-a luat direct cu bancuri, a hahait in stilul caracteristic si m- a batut de cateva ori pe spate! In cateva minute mi-a facut confidente, ce tare ii plac baietii tineri si seriosi asa ca mine, ca imi vede un viiitor luminos, bla bla ! Finalul a fost apoteotic – “bai Victore, pacat ca esti insurat, ca am doua fete, hahahaha!” . Recunosc ca am cazut pe spate, am devenit numai zambet si imi amintesc ca pe drumul spre studioul emisiunii ma gandeam ce om misto, deschis, dragut, nu rece (arogant o sa zica carcotasii) si pedant ca seful meu de atunci, cu care aveam o relatie strict profesionala, excelenta dar in niciun caz de glume si bancuri! Mai aveam putin si eram gata sa ma inscriu in fan clubul Basescu si deja ma mustra constiinta ca am scris de toate matrapazlacurile lui de la Primarie – un om asa simpatic nu avea cum sa faca toate relele scrise de mine acolo, probabil ca am fost prea aspru!”, exclama presedintele PSD.

“Am ajuns in studio, ne-am cablat si emisiunea a inceput cu mine zambind fascinat spre Base care se dadea ocupat cu niste dosare.
Moderator – cred ca nu ma insel – era Rodica Culcer (cea foarte asuprita in mandatul lui Nastase, vezi Doamne!). Normal ne-a prezentat si mi-a dat mie cuvantul ca sa prezint acuzele si apoi Domnul Primar General sa se explice! Dar cum era ca eu, un pusti, sa vorbesc inaintea proaspatului si superamabilului meu prieten, fara sa par ca sunt nepoliticos? Asa ca, utilizand cel mai suav si admirativ zambet din dotare, am eschivat imediat si am spus ca e normal ca primul sa vorbeasca el! A aceeptat cu o fata sumbra, iar eu m-am relaxat in scaun asteptand sa primesc aceleasi cuvinte dulci. Cum a inceput Base? Direct – “Aceasta sluga a lui Nastase, acest tanar ticalos a venit aici sa va spuna numai minciuni si sa-i apere pe coruptii pesedeului!” . Cum, cine, de cine zice? Mai aveam putin si ma uitam sa vad despre cine vorbeste, nu-mi venea sa cred ca zice de mine! Am avut cateva minute de deruta totala, mai aveam putin si ma ridicam umil sa-i amintesc ca sunt ala pe care zicea mai devreme (hahaind, e drept) ca-l vrea de ginere! Mi-am revenit pana la urma si mi-am intrat in haina de procuror prezentand toate faptele si probele! Raspunsul lui – simplu, mint, m-a pus Nastase sa il atac! Cand s-a terminat emisiunea trecusem deja de la nedumerire la indignare si imi venea sa-i sar in gat (am crescut si eu la Gara de Nord, ce naiba, nu la pension). M-a pasat rapid “hai ma, asa e la politica”! Oricum am ramas cu impresia ca e un mare escroc, si imi venea sa plang de ciuda ca ma manipulase asa usor! Oricum am invatat o lectie pe care nu am uitat-o niciodata – cine mai are incredere in Base isi merita soarta!”, este concluzia lui Victor Ponta. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998