CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Americanii stiu ca Udrea e adevaratul premier”

0 comentarii / 1419 vizualizări / 25 martie 2011

Liderul PSD, Victor Ponta, scrie, pe blogul propriu, că Udrea apare în telegramele Wikileaks nu pentru că americanii ar fi interesați de bîrfe, ci pentru că ei știu deja că ea e adevăratul premier al României și încearcă să o descifreze cît mai bine.

”Oricine poate fi totusi mai naiv decat Dna. Udrea! Cand spune ca Ambasada SUA la Bucuresti se ocupa de “barfe”, ea crede ca noi suntem naivi; ca noi credem ca toti americanii pana la Hillary si Obama sunt foarte curiosi ce relatii intime are Dna. Udrea si cu cine! Nici vorba de asa ceva, ar fi prea vulgar si prea jenant. De fapt, americanii vor sa stie cine este de fapt Elena Udrea, pentru ca ei stiu foarte bine ca in acest moment doamna respectiva este adevaratul Prim Ministru al Romaniei, adevaratul presedinte al partidului de guvernare si cam adevaratul decident din spatele presedintelui tarii. Din acest motiv sunt asa de interesati, iar modul in care a ajuns Dna. Udrea la aceasta uriasa putere ii preocupa, deoarece e greu sa vezi ceva similitudini intre cariera Dnei. Merkel, de exemplu, sau a Dilmei Rouseff si cea a personajului nostru local! Ati inteles, Dna. Elena (of, stiu ca iar o sa ma faca cu ou si cu otet pe blogul dansei, dar eu insist sa-i spun Dna Udrea si cred ca fac bine!)”, scrie Ponta.

”Slugi pe care Băsescu le disprețuiește”
Ponta nu îi iartă nici pe reformiștii PDL, despre care scrie: ”Eu cred ca cei trei sunt o combinatie “toxica” intre puseuri de fascism pur, de fariseism si de slugarnicie gretoasa fata de mana care ii hraneste; un fel de Trioul FFS, pe scurt. Dar as fi nederept sa ma refer doar la respectivii, in mod cert ei nu sunt deloc singurii “naivi” din Curtea lui Basescu, si nici macar cei mai important (…)Nu sunt deloc naivi sa accepte provocarea mea de dupa cazul Severin si sa-si demonstreze iubirea de integritate cerand ceva demisii la Udrea sau Anastase! Stiu ca ar incasa rapid una peste bot si nu-si propun deloc asa ceva. Dar nu sunt naivi nici sa creada ca Basescu chiar ii aprecieaza, dimpotriva stiu foarte bine ca ii dispretuieste profund si ii foloseste cu cinism. Dar ei vor sa profite din plin de aceasta perioada trecatoare si o sa-i vedeti prinzand functii in echipa lui Boc fara sa mai faca fasoane fata de Flutur sau Falca!”, scrie Victor Ponta. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998