CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat şi manipulat, iar Băsescu este implicat

0 comentarii / 1502 vizualizări / 1 iunie 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că nu ştie dacă retragerea lui Crin Antonescu este definitivă, deoarece nimic nu este definitiv în politică, şi a reluat ideea că acesta ar fi fost „lucrat, intoxicat şi manipulat de nişte oameni care sunt şantajaţi”, susţinând că şi Traian Băsescu este implicat

„Nu ştiu dacă e definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică. Mă uit la faptul ca i s-a pregătit acest lucru. Şi nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiaţi. A fost o chestiune lucrată şi era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult şi s-a dat ordin pe unitate la toţi comentatorii să o sprijine”, a declarat Ponta, conform Mediafax, la România TV.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu este implicat în acest caz, Ponta a răspuns că da.

„Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat (…) Nu cred că Antonescu a avut de la început acest scenariu în minte. Anul trecut, i-am văzut sfatuitorii, i-am spus de zeci de ori că aceşti oameni sunt mercenari, că l-au distrus şi pe Mircea Geoană şi pe alţii, şi sunt oamenii santajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu”, a spus Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998