CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Ponta: Anul ăsta, 30 de miliarde de euro pleacă din România. La anul va fi mai rău!

9 comentarii / 3422 vizualizări / 12 septembrie 2022

Fostul premier Victor Ponta avertizează asupra a ceea ce el consideră a fi cea mai importantă știre a ultimei perioade, afirmînd că pînă în august, 15 miliarde de euro au luat calea străinătății, iar pînă la finele anului suma se va dubla.

”Singura știre care e importantă pentru mine în aceste zile: s-a dat deficitul comercial al României pentru primele șase luni, deci cîți bani au ieșit din România. Vorbim de cîți bani, net, au plecat din România. Bani pe care îi împrumutăm, nu sunt ai noștri”, a spus Ponta la emisiunea Marius Tucă Show, ”diferența dintre exporturi față de importuri. Anul ăsta, după o matematică simplă, că de obicei deficitul crește mai spre Crăciun, atunci cumpără lumea, 30 de miliarde de euro pleacă din România. E mai rău ca în 2021, iar la anul probabil că va fi mai rău” mai spune fostul premier. ”Românii or să se încălzească cu NATO, or să mănînce NATO și or să doarmă în NATO” a mai spus Victor Ponta. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Din 2011 Ponta s-a aruncat in bratele americanilor si a evreilor (a lui Mark Gitenstein personal, ambasadorul SUA) ca sa fie numit premier. Si a facut angajamente privind Romania.
  E adevarat ce spune acum, dar ramane tot Ponta. Sau NATO era mai bun cu Ponta premier?

 2. SE BAGA SI EL IN SEAMA, UITAND CA ESTE PREMIERUL PINOCHIO, UN MINCINOS UITUC CE NU STIA CE MINTE…UN HOTOMAN CARE A SUPT DE LA GHITA MILIOANE DE EURO…LASA CA II E BINE LUI GHITA…CRESC BAIETII LUI STIIND CA TATA E UN HOT SAU INFRACTOR, IAR COPIII LUI PONTA TRAIESC CU HOTIA LA VEDERE SI CU EL PRETINZAND CA E BUN DE CEVA…OM DE NIMIC…SI-A PARASIT PRIMA NEVASTA PENTRU A SE INSURA CU BANII SECURISTULUI ILIE SARBU…RESTUL E CAN-CAN, CA SA VADA POPORUL CA MAI EXISTA LOAZA NUMITA PONTA SI NU A DAT COLTU INCA. CRISTIAN PANAIT TE URMARESTE, PONTA! NU AI SCAPAT INCA! FIUL TAU E ANDREI ..ACOLO VA FI PRETUL CORECT!

 3. Iar la desert, mUE.

 4. & Bă, ăștia tipăresc bani de nu au ce face cu ei și voi vă codiți ca să îi luați cu dobândă, ?

 5. & Bă, dacă tipăreați și voi euro și nu lei, însă nu aveți cum că nu aveți credibilitate, că v-ați „recomandat” de ,,hoți” , ?

 6. Ti-e fomică Bogdanele Tiberiu Iacob, nu mai intra rublele de la Moscova si acum sugi pe langa dilimandroasa Budeanu ?

  • P….uuuuuulaaaaaaaa, băăă foame proastă!

 7. & Cât dă Ponta că zise, ?

  • Gura mare si zi Aaaaaaaaaaaaaaaaah!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998