CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Ponta-atac la Firea si sprijin pentru Grindeanu

2 comentarii / 2399 vizualizări / 6 iunie 2017

Apele se agită tot mai tare în PSD: fostul premier Victor Ponta postează pe Facebook un material din care rezultă clar un atac la primarul general Gabriela Firea, mai nou portavocea lui Dragnea în bătăliile politice, și, totodată, un sprijin pentru guvernul Grindeanu, care ar putea avea oarece zile grele în următoarea perioadă.

”Am si eu doua intrebari ca „cetateanul turmentat” – ca ma uit si chiar nu mai inteleg :

1. schimbarea Guvernului „Grindeanu” este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?
Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern – sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!
Update – sigur ca unii au ajuns ministrii fara nicio pregatire si calificare, doar pe post de marionete ale altora care nu pot fi direct in Guvern – daca pe acestia ii remanieaza Prim Ministrul ( asa cum scrie in Constitutie) e ok – cu conditia sa vina altii mai buni!
2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu – imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar „sa isi termine proiectele” dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!
Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?
Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu” scrie, sarcastic, Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Il doare tare ca nu mai este el mot. Dar nu el a vrut asta cand si-a dat demisia pe facebook? Acum plange de pe margine?

  2. Grindeanu este var bun cu d-na Daciana….Asta este explicatia „sustinerii”!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998