CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Băsescu e mai rău decât Ceauşescu nu că e nebun, ci pentru că urăşte poporul

0 comentarii / 1359 vizualizări / 16 octombrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, azi, la Congresul extraordinar al partidului, că începe să creadă că Traian Băsescu este mai rău decât Nicolae Ceauşescu, pentru că şi-ar urî ţara şi poporul.
Ponta a spus că, deşi nu a prins epoca lui Ceauşescu, a ajuns să creadă că actualul preşedinte Traian Băsescu „este mult mai rău” decât fostul dictator.
„Nu doar pentru că este nebun, ci pentru că îşi urăşte ţara, îşi urăşte poporul, vrea să se răzbune pe poporul care nu îl mai vrea”, a afirmat el, citat de Mediafax.

Ponta a spus că „totul în România se ia cu forţa” şi se distribuie politic.
„Traian Băsescu a folosit o singură ţeapă, una în care ne-a tras pe noi toţi ca popor în 2004”, a afirmat el.
Ponta i-a îndemnat pe pensionari, medici, profesori, militari, să nu abandoneze acţiunile sindicale şi să „ridice capul”.
„Capul plecat va fi în continuare tăiat de sabia pedelistă”, a adăugat el.
Preşedintele PSD a mai afirmat că nu doar Traian Băsescu „trebuie să plătească” pentru ce s-a întâmplat, ci şi liderii PDL.
„Trebuie să ne batem ca în România să se reinstaureze legea, să se reinstaureze justiţia, care să îi pedepsească pe Boc, pe Videanu, pe Blaga, pe Berceanu, pe Udrea, pe Falcă, pe Flutur, pe Oprea, pe toţi ceilalţi. Hoţii nu merită iertare, trebuie să plătească pentru ce au făcut, trebuie să dea înapoi pe care i-au furat şi oamenii trebuie să vadă că, oricât de puternic eşti, trebuie să plăteşti în faţa lor”, a declarat Ponta.
El a afirmat că membrii PDL nu vor putea invoca faptul că „au fost puşi de Băsescu”.

„Dacă au demnitate, pot să plece de lângă Băsescu, aşa cum unii au făcut deja. Au rămas slugile şi hoţii şi aceştia trebuie să plătească atunci când Zeus al lor va cădea de pe soclu”, a spus Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998