CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Băsescu face declaraţii de la cârciumă despre lucruri esenţiale

0 comentarii / 1341 vizualizări / 23 ianuarie 2011

Liderul PSD, Victor Ponta, a criticat, azi, la Vaslui, modul în care preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii legate de decizia ICCJ privind recalcularea pensiilor militarilor, spunând că şeful statului face declaraţii ori de la cârciumă ori de la supermarket despre lucruri esenţiale.

Victor Ponta a declarat, într-o conferinţă de presă, că actualul guvern ar trebui să oprească imediat recalcularea pensiilor militarilor astfel încât premierul Emil Boc şi ministrul Gabriel Oprea să nu intre în sfera penalului.
Liderul social-democrat a criticat şi modul în care preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii legate de decizia ICCJ privind recalcularea pensiilor militarilor.

„Mi-a fost ruşine că avem un asemenea preşedinte. Băsescu face declaraţii ori de la cârciumă ori de la supermarketuri despre lucruri esenţiale, despre viaţa a sute de mii de oameni. Dacă eşti cu adevărat preşedinte trebuie să ai grijă de unde faci astfel de declaraţii pentru că pensionarii de care guvernul şi-a bătut joc în această perioadă nu cred că sunt fericiţi să-şi vadă preşedintele la cârciumă sau împingând căruciorul la supermarket”, a adăugat Victor Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998