CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Basescu traieste in lumea lui, practic e demis deja”

0 comentarii / 1307 vizualizări / 30 iulie 2012

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat azi că, în urma votului la referendumul de duminică, din punct de vedere politic, Traian Băsescu nu mai are legitimitate, în condiţiile în care 8 milioane de români au votat pentru demiterea acestuia.

“Orice om politic care spune că poate ignora votul a în jur de nouă milioane de români este rupt de realitate. O prezenţă masivă şi un vot covârşitor, sigur, într-o anumită direcţie, ţinând cont că din 18 milioane de cetăţeni români cu drept de vot înscriţi pe listele electorale, aproape 3 milioane trăiesc în străinătate, sunt două milioane-un milion şi jumătate de cetăţeni români de etnie maghiară care astăzi au preferat să nu participe la acest scrutin, deci practic o majoritate zdrobitoare din românii care au votat, care au drept de vot, sunt în ţară şi au participat la referendum”, a spus Victor Ponta.
„Practic, Băsescu nu mai reprezintă mare lucru. (…) Pentru poporul român, Traian Băsescu a încetat să mai fie un lider. Domnul Băsescu trăieşte în lumea lui. Noi trebuie trebuie să ne facem datoria şi să-i apărăm pe români de ei. Practic, Băsescu e demis deja”, a mai spus premierul înaintea ședinței USL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998