CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Cristian Preda minte de ingheata apele”

0 comentarii / 1826 vizualizări / 25 noiembrie 2010

Europarlamentarul pedelist Cristian Preda minte de ingheata apele atunci cand sustine ca delegatia PSD, care a prezentat situatia Romaniei in fata Grupului Socialist la Strasbourg, a solicitat ca accesul României în Schengen să fie blocat, afirma presedintele social-democratilor, Victor Ponta, pe blog-ul propriu. Tocmai datorita faptului ca Preda este “un mincinos”, el este bun de primar la Capitala, considera liderul PSD.

“PSD sustine cu toate fortele intrarea Romaniei in Schengen!”
“Am fost invitat sa prezint situatia Romaniei in fata Grupului Socialist la Strasbourg! Si am raspuns la o multime de intrebari legate de situatia extrem de grava a democratiei, a presei, a romilor si inclusiv despre stadiul aderarii la Spatiul Schengen. Europarlamentarii din toate tarile membre erau cu adevarat preocupati de derapajele tarii noastre de la regulile europene, de coruptia si ineficienta actualului Guvern. Despre Schengen am precizat ca am adoptat tot cadrul legislativ necesar si ca sprijinim si noi, Opozitia, toate actiunile (cat depinde de noi!) dar intarzierile sunt cauzate de incompetenta si scandalurile din Ministerul de Interne, scandaluri generate de lupta interna din partidul Dlui. Preda! De fata au fost nu doar peste 100 de europarlamentari ci si toata presa romaneasca (televiziuni si agentii de presa). Nimeni nu a auzit ca PSD sau eu personal ne-am opune intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, mai putin Cristi Preda care nu a fost prezent!!!”, exclama Ponta care sustine ca Preda se face vinovat de minciuni gogonate.

“Preda e discipolul smecher si insidious al lui Basescu”
“Acum sigur ca nu il banuiesc pe Dl. Preda ca este chiar atat de iresponsabil sa creada ca minciuna lui va ramane nesanctionata! Daca stia in mod corect ca liderul Grupului – Martin Schulz a vorbit foarte frumos despre mine si despre PSD stia si ca nu am cerut sa nu fim primiti in Schengen! Dar, dovedind inca o data ca este doar un discipol mai smecher si mai insidios al lui Basescu, Dl. Preda arunca bomba ca ceva, ceva poate ramane. Si, oricum, daca suntem intarziati cu admiterea in Schengen este de vina Opozitia si nu prostia si coruptia dragilor colegi ai vajnicului Preda! Nu va este cunoscuta lozinca? Da, e bun Preda de primar la Capitala; minte ca Basescu, mai trebuie sa dea un cap in gura unui cetatean si sa omoare doi maidanezi si chiar il alegem! Sa mintiti bine, Domnule Preda!”, conchide Victor Ponta. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998