CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta, de acord cu scoaterea procurorilor din rindul magistratilor

3 comentarii / 2706 vizualizări / 20 aprilie 2015

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, azi, că, în opinia sa, „nu orice fel de procuror” poate ancheta senatorii şi a apreciat că, deşi iniţial el s-a opus propunerii ca procurorii să fie scoşi din categoria magistraţilor, o astfel de propunere ar avea în prezent susţinere în Parlament.

Solicitat să comentze propunerile parlamentarilor privind eliminarea procurorilor din categoria magistraţilor, Ponta a arătat că o astfel de propunere ar avea susţinere. „A fost o propunere a colegilor de la PNL, în 2013, la discuţia pentru revizuirea Constituţiei au propus acest lucru. Eu atunci m-am opus. Poate că am fost subiectiv. Ca fost procuror, am considerat că trebuie să rămână magistraţi. Acum, dacă PNL, îşi mai susţine propunerea, din ce am discutat cu ceilalţi colegi din comisie, cred că va avea sprijin. Doar să nu se fi răzgândit PNL”, a declarat, conform Mediafax, Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. inca un atac la justitie al penalului premier

  2. Bai Alcatraz, bai baiatule,
    Procurorii NU sunt justitia!!! Sunt angajatii statului, avocatii statului. Atat! Si ar trebu8i sa aiba un statut egal cu avocatii apararii!
    Mai citeste. Sau, daca ti-e prea greu, uita-te la un film American cu procese

  3. Tot respectul pentru Ovi. In sfarsit cineva care nu gandeste ” securistic”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998