CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Ponta, despre cazul Udrea și copilul: ”Suntem o țară de barbari din Evul Mediu, mi se pare o rușine!”

1 comentariu / 1944 vizualizări / 30 august 2022

Elena Udrea are parte în închisoare de tratamente specifice unei țări de barbari, din Evul Mediu, a comentat fostul premier Victor Ponta în podcastul lui Ionuț Cristache de la Evz.ro, pornind de la faptul că aceasta nu are dreptul să-și vadă copilul decît prin geam.

”Mi se pare că suntem atît de barbari, din ceea ce citesc, nu poate să-și vadă copilul, stă cu criminale, mi se pare că suntem o țară de barbari care tăcem din gură. Nu știu dacă e vinovată sau nu, dar să o tratezi în halul ăsta, e femeie, totuși, să o ții ca în Evul Mediu, doar că n-au băgat-o la ocnele de sare, mi se pare o rușine pentru noi ca țară” a spus Ponta.

Nu același lucru îl simte fostul premier la adresa problemelor cu care se confruntă Traian Băsescu:

”De cîte ori mă apucă mila de Băsescu îmi aduc aminte de chestia aia, ”chem toți băsiștii să vină să-l voteze pe Iohannis”. Cheamă-i mă, uite, l-au votat pe Iohannis! Așa că nu mi-e milă de Băsescu” afirmă Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. VICTOR PONTA, TI S-A AMINTIT CA AI PRIMIT SALARIU DE LA ELENA UDREA PE CAND ERA NEVASTA LUI COCOS(PARAVAN, NU SOT, PARDON). NU TI-AR FI RUSINE, PONTA, DE CRISTIAN ANDREI PANAIT SI DE 29 MARTIE ITI MAI AMINTESTI? NU ERAI BARBAR CAND I-AI FACUT VANT DIN LUMEA ASTA CA TE INCURCA LA SPAGI, LA AFACERILE CU PRODUSE PETROLIERE DIN BIHOR…BARBARIE CURATA E FAPTUL CA AI FOST UN MINCINOS SI UN PACALICI SI AI DUS BANI DE LA GHITA PRIN ARABIA SAUDITA…DUPA CUM SOPTEA AVOCATUL LUI BASESCU..
    BARBARIE E CA ATI JEFUIT ROMANIA SI INCA SUNTETI VII ..MAMA VOASTRA DE COCALARI!! NAUM E SFANTUL CARE ARE GRIJA DE NEBUNI…AI GRIJA!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998