CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta despre Grindeanu: ”L-au facut securist si l-au dat afara”. Tudose – ”un escroc politic”

3 comentarii / 2713 vizualizări / 22 noiembrie 2020

Gîlceavă între foști prim-miniștri social-democrați: Victor Ponta spune că Sorin Grindeanu este un securist dat afară din structuri, iar despre Mihai Tudose că e un escroc politic.

Întrebat la Europa liberă cum l-ar descrie pe Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, a răspuns că e „Un om care ar putea să facă mai mult decât face acum”, la fel ca și Gabriela Firea: ”Putea să facă mai mult ca primar și dacă iese din obsesia înfrângerii îi va prinde foarte bine.”

Despre Vasile Dîncu, Ponta spune că e: ”Unul dintre cei mai educați și inteligenți oameni din politică, dar nu cred că face politică pentru politică. Îi place să fie și în guvernul Cioloș și în alt guvern. Îi apreciez erudiția, educația și sunt puțini lideri la nivelul acesta.”

Cît despre Sorin Grindeanu, liderul Pro România spune, sec: ”Îi urez succes alături de cei care l-au făcut securist și l-au dat afară” în timp ce pe Mihai Tudose îl etichetează drept ”Un escroc, un escroc politic și o persoană care nu se controlează deloc. Un pericol pentru Ciolacu care stă toată ziua cu el la masă, dar e problema lui. Și eu am avut mână proastă la cei cu care m-am înconjurat, se pare că se moștenește asta.”

În fine, un alt greu pesedist, Paul Stănescu, se alege cu eticheta ”Ultimul baron dinozaur după plecarea lui Oprișan.” (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Cum de nu-i este rusine acestui plastograf patentat lipsit de coloana vertebrala. Unde este diploma lui de „doctorat”?

  • Ponta n-a plastografiat nimic, i-au scris unii o teză plagiată care nu-i folosește la nimic.

   Laura Codruța Kovesi și-a obținut plagiatul în doctorat la Universitatea SRI Devest, teză concepută, chipurile, în timpul mandatului de Procuror șef al PG, iar fără acest titlu nu ar fi fost eligibilă pentru poziția pe care o ocupă în acest moment.

   Kovesi este Baranga, iar Laurențiu Baranga este Laura Codruța Kovesi.

 2. Ponta face ce știe.
  Despre Grindeanu însă am și eu niște bănuieli.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998