CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta, despre indemnizaţia de creştere a copilului: Băsescu şi cu Boc au dat înapoi

0 comentarii / 1232 vizualizări / 6 decembrie 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, azi, la începutul şedinţei BPN, că decizia Guvernului de a menţine la doi ani perioada de acordare a indemnizaţiei de creştere a copilului a fost luată sub „ameninţarea” întregii societăţi.

Ponta a felicitat partidele de opoziţie, presa şi opinia publică şi a afirmat că guvernul ar fi dorit să modifice regimul privind creşterea copilului şi să dea „încă o lovitură viitorului României”.
„E o rază de speranţă în această situaţie politică în care totul se impune cu forţa, faptul că un efort conjugat a avut acest rezultat şi sperăm că nu doar acum, sub această ameninţare a întregii societăţi, Boc şi cu Băsescu au dat înapoi”, a mai declarat Ponta.
Liderii coaliţiei au convenit, duminică seară, ca perioada de acordare a indemnizaţiei pentru creşterea copilului să fie menţinută la doi ani. Discuţia finală urma să aibă loc luni dimineaţă, când va fi stabilit şi noul cuantum al indemnizaţiei, conform unor surse din coaliţie.
Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, luni dinineaţa, la Palatul Victoria, unde liderii coaliţiei s-au reunit în şedinţă pentru a discuta inclusiv despre varianta finală a indemnizaţiei de creştere a copilului şi proiectul de buget pe anul viitor, au declarat Mediafax surse oficiale.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998