CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta, dezamagit ca Dragnea il vede ca pe un dusman al PSD

1 comentariu / 2041 vizualizări / 3 iulie 2016

La cîteva ore după apariția unei știri de presă potrivit căreia Liviu Dragnea ar fi afirmat despre Ponta că afectează imaginea PSD prin pozițiile sale publice, fostul premier reacționează printr-o postare pe Facebook.

”Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD.
Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală – adversarii adevărați ai PSD sunt cei de la noul PNL și cei care au vrut mereu distrugerea PSD și a liderilor săi!
Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație „pe surse” care se va dovedi neîntemeiată” scrie Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. nu stiu cat de serios poate fi Ponta cand comenteaza stiri inventate ori de el ori de altii! dupa demisia pe Facebook din fruntea PSD, dupa demisia rapida ca prim ministru, dupa pactul cu Basescu, dupa frica de Barroso, dupa descoperirea plagiatului, dupa diverse compromisuri murdare ce credibilitate mai are el ca politician, cred ca nici una!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998