CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Ponta: ”DNA m-a înregistrat cînd vorbeam cu copiii. Aveau așa niște voci drăguțe cînd erau mici…”

4 comentarii / 2391 vizualizări / 3 octombrie 2023

Pe vremea cînd era premier, Victor Ponta a fost înregistrat de DNA cînd vorbea pe telefonul personal, politicianul primind zilele trecute o înștiințare oficială în acest sens, conform normelor legale. Potrivit dezvăluirii făcute de Ponta în emisiunea Marius Tucă Gîndul Live, fostul premier a mers la DNA să asculte înregistrările, din pură curiozitate, și a avut o surpriză plăcută, auzind vocile copiilor săi cînd erau mici. Motiv pentru care s-a oferit să cumpere copii ale respectivelor înregistrări.

”Eu am fost recent la DNA, nu eram chemat ca inculpat sau nu știu ce, ci am primit o hîrtie că am fost ascultat și am făcut o cerere să ascult înregistrările, să văd ce ziceam” a spus Ponta. ”A fost foarte drăguț, pentru că m-am ascultat pe mine vorbind cu copiii mei cînd erau mici. Îți dai seama ce frumos, dacă nu era DNA…Sigur că întrebarea mea a fost cît a costat, că le dau eu banii ca să îmi dea înregistrările cu Andrei și Irina, aveau așa niște voci drăguțe cînd vorbeau cu mine. În rest, nu era nimic acolo. Era curioasă doamna Kovesi ce vorbesc eu acolo, dar nu cred că de ce vorbeam eu cu copiii” a mai spus Ponta. (B.T.I.)

foto: facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Sa nu stie omul cine i-a facut viata praf prin acea „inginerie sociala” a lor aplicata incomozilor, care se facea si fara Internet mai demult.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk Ansamblul „Liviu Dragnea” din Teleorman – VIORELE, VIORELE (pamflet muzical)

    • dedicatie tie

  3. era de Halloween,
    i-au bagat pe youtube:

    https://www.youtube.com/watch?v=dIV9H1_CCk0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998