CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: ”Dragnea are un stil de conducere monarhica”

1 comentariu / 2385 vizualizări / 15 martie 2017

Fostul premier Victor Ponta a declarat, azi, că susține Guvernul și PSD, dar nu-l susține pe președintele partidului, Liviu Dragnea, subliniind că nu înțelege de ce acesta continuă atacul la adresa lui.

„Nu, nu am mai vorbit (cu Liviu Dragnea — n.r.) și nu cred că mai vorbim. A zis domnul Dragnea că nu mai vorbim și eu nu înțeleg de ce continuă atacul ăsta contra mea domnul Dragnea, de ce este așa supărat. De fapt, noi ne-am înțeles și anume: eu susțin Guvernul, susțin PSD, nu-l susțin pe domnul Dragnea. Asta e viața”, a spus Victor Ponta, conform Agerpres, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a mai vorbit cu președintele PSD.
El a menționat că nu este de acord cu „anumite lucruri” ale lui Liviu Dragnea, adăugând că acesta are un „stil de conducere monarhică”.

„Deci, eu susțin Guvernul și, repet, chestia asta era pe vremea lui Ceaușescu: dacă îl criticai pe Ceaușescu, criticai România sau partidul. Nu sunt de acord cu anumite lucruri ale domnului Dragnea, dar sunt de acord cu Guvernul și cu PSD. (…) Nu regret (că Liviu Dragnea este președintele PSD — n.r.), doar că nu sunt de acord cu stilul dânsului de conducere monarhică. Atât”, a afirmat Ponta.

Întrebat dacă își dă demisia din PSD, Victor Ponta a răspuns: „Mai mult decât ceea ce am discutat cu domnul Dragnea nu am de gând să fac, pentru că v-am spus: din moment ce eu susțin Guvernul și PSD, de ce vreți dumneavoastră să plec eu de acolo?”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. ESTE INCREDIBIL CUM REUSIM NOI ROMANII SA NE DAM CU STANGUL IN DREPTUL!!!
    MICUL TITULESCU( recunosc ca votat pt el in 2014) DA CU OISTEA IN GARD ABSOLUT GRATUIT !
    A UITAT CA SI-A DAT DEMISIA DIN FRUNTEA PSD?
    A UITAT CA SI-A DAT DEMISIA DIN FRUNTEA GUVERNULUI?
    ACUM CE VREA ? NICI USTUROI N-A MANCAT , NICI GURA NU-I MIROASE… SA NU MAI CONTEZE PE VOTUL MEU!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998