CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: Dragnea il copiaza pe Basescu si ne jigneste pe toti care am muncit in PSD

1 comentariu / 2345 vizualizări / 30 martie 2017

După ce l-a acuzat pe Adrian Năstase că îl copiază pe Victor Ponta, liderul PSD, Liviu Dragnea, se trezește cu o replică extrem de promptă din partea predecesorului său.

”Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila, nu pentru Adrian Nastase, ci pentru noi toti, cei care am crescut si am muncit doar in PSD!
Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei (si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!
Liviu Dragnea ( in pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri – el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD -ul anilor 2000 – si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman.
De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader (cand a spus primul ca „nu se impune schimbarea sefei DNA” si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) – am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect „stilul Basescu”!
Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor nu „ca sa dea cu ciocanelul” – cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu) – imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu – modelul; ar fi bine pentru PSD si pentru Romania” a scris Ponta pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Micul Titulescu MARELE FRUSTRAT al politichiei! Cum partidul si guvernul din care a demisionat pe Facebook, fara sa il oblige cineva, au decis sa il ignore, acum plange pe unde piate ca este marginalizat! Halal om politic …Rusine !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998