CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta face misto crunt de guvernul PSD: Juncker si scara rulanta de la aeroport

2 comentarii / 3259 vizualizări / 9 mai 2017

Fostul premier Victor Ponta ia peste picior în ultimul hal guvernarea PSD, insinuînd că nu e capabilă nici măcar să repare scara rulantă de la aeroportul ”Henri Coandă”, nefuncțională de anul trecut. Drept pentru care, promite Ponta, va vorbi mîine cu președintele parlamentului European, Jean Claude Juncker, să pună o vorbă bună pe lîngă Sorin Grindeanu pentru repararea respectivei scări, pe care o numește poarta de intrare în România pentru milioane de oameni.

”Maine soseste in Romania Presedintele Comisiei Europene – Dl Jean Claude Juncker. Si eu am o solicitare concreta pt Domnia sa! Scara rulanta pe care am fotografiat-o azi este practic „poarta de intrare” in Romania la Aeroportul Otopeni – locul prin care milioane de romani si straini trec obligatoriu . Este nefunctionala din luna Octombrie (cel putin)!!! De atunci s-au schimbat si Guverne, si ministrii si parlamentarii – doar scara rulanta nu se sinchiseste sa mearga.
Dincolo de aspectul penibil pt Romania „europeana” ma doare sufletul cand vad oameni in varsta care trebuie sa urce cu bagaje in spinare pana ajung la nelipsita si inevitabila coada infernala de la Pasapoarte (bine ca o sa angajam 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui „Peste Prajit” dar nu reusim sa mai angajam 50 de ofiteri de Politie de Frontiera sa ne scuteasca de umilinta) .
Joi la Parlament o sa merg la Dl Juncker sa il rog sa vorbeasca cu Dl Iohannis care sa vorbeasca cu Dl Grindeanu care sa vorbeasca cu Ministrul Transporturilor (nu stiu cum il cheama) care sa vorbeasca cu seful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit sef la Aeroportul Otopeni ( pe criterii de „competenta” categoric) sa repare scara rulanta . Nu de tot – doar pana pleaca Dl Juncker !!!
Daca nu reuseste nici Juncker atunci o sa il rog pe Dl Trump! Apoi pe Angela Merkel si chiar pe Macron ( chiar daca nu prea au ei drum prin Romania )!
Pana atunci urcam scara cu desaga in spinare – „Pas cu Pas”!!!” scrie Ponta pe Facebook.

18342052_1487446574628558_1737903797885647536_n

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Rusine micule titulescu ! Sa lovesti in cei care te-au ajutat sa ajungi prim-ministru….Ar trebui sa te iei de mana cu alde basescu si acolitii lui raspanditi peste tot ca raia in societate ….

  2. O scaraba de om. Ca si Vanghele.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998